AcasăNewsVezi ce au purtat Raicu, Cosoi, Carmen Bruma sau alte vedete la...

Vezi ce au purtat Raicu, Cosoi, Carmen Bruma sau alte vedete la deschiderea Valentino! FOTO

Andreea Raicu, la deschiderea Valentino

Mai toate vedetele feminine ale momentului au participat, cu tinute si accesorii cochete si foarte stilate, la deschiderea primului magazin din Romania al brandului de lux Valentino.

Andreea Raicu, la deschiderea Valentino

Una dintre cele mai elegante si impresionante prezente ale serii a fost iubita lui Mircea Badea, Carmen Bruma, care a adoptat o vestimentatie “all black”, clasica, simpla ce-i conferea vedetei RealitateaTV un aer distins si rafinat.

Nici Andreea Raicu, o alta frumoasa a televiziunii romanesti, nu a fost mai prejos aparand intr-o superba rochie midi fuchsia, complementata cu o pereche de pantofi Christian Louboutin si un clutch Bottega Veneta, reusind sa fie o prezenta absolut fermecatoare.

Raluca Lazarut, colega nastrusnicilor Tociu si Palade, s-a intretinut o buna bucata de timp cu fostul redactor sef Playboy Romania, Dan Silviu Boerescu si oricat si-ar fi dorit carcotasii sa surprinda oarece scantei intre cei doi, discutia s-a pastrat distanta si colegiala. Lazarut a asortat foarte bine o rochie de un rosu aprins cu pantofi si un clutch aurii, elemente ce i-au adus un plus de originalitate si bun gust.

Andreea Esca, rochie identica cu o unei alte persoane la deschiderea Valentino! FOTO

Probabil cea mai simpatica prezenta a serii a fost Laura Cosoi, iubita lui Smiley, care a ales o rochie perfecta – ca forma,croiala si culoare – pentru statura sa mai scunda. Tinuta, care alaturi de niste pantofi cu un toc nu foarte inalt, ii conferea fostei actrite din ”La Bloc” un aspect natural, sic si elegant ce i se potrivea la perfectie siluetei sale.

Valentino, in Romania

Unul din brandurile de lux ale lumii, Valentino, a deschis, joi seara, primul magazin din Romania in galeria comerciala The Grand Avenue, situata la parterul complexului The Grand, care cuprinde si hotelul JW Marriott.

Magazinul, realizat in stilul clasic Valentino, aranjat cu foarte mult bun-gust si absolut neopulent are o suprafata de 250 de metri patrati, intre care poate fi gasita si o incaparere dedicata exclusiv gentilor si incaltamintei de superlux, confectionata din materiale de cea mai buna calitate si un design menit sa atraga toate privirile.

In plus, Valentino are cel mai mare magazin dintre cele aflate la parterul hotelului JW Marriott, unde se mai afla si alte branduri celebre ca Louis Vuitton, Stefanel, Mihai Albu, Galt Orologerie Elvetiana sau Rolex.

Casa de moda Valentino detine peste 700 de magazine monobrand in 85 de tari in care se pot achizitiona adevarate obiecte de arta sub forma de haine, incaltaminte, genti, alte accesorii si parfumuri de lux. Pretul unei genti Valentino incepe de la 650 de euro si poate ajunge la 2.700, in timp ce o rochie se apropie de 3.980 de euro, iar o pereche de pantofi costa intre 400 si 1.700 de euro.[nggallery id=194]

author avatar
Ciprian Purice
1.205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger