Cauta

Alta viata! In ce conditii stau la inchisoare demnitarii chinezi corupti

In timp ce politicienii roman se plang de conditiile mizere din celule, in China – tara care traverseaza de asemenea o campanie anticoruptie fara precedent – viata demnitarilor trimisi dupa gratii este infinit mai dulce. Comisia Centrala de Inspectie si Disciplina, organismul delegat de partidul comunist sa se ocupe cu hinghereala oficialilor de rang inalt, a construit undeva in provincia Sichuan o inchisoare in care detinutii se vor putea simti ca la hotel. Deja, 11 functionari condamnati urmeaza sa fie incarcerati aici, anunta presa chineza.

Mirii s-au urcat intr-un Ferrari si au plecat spre biserica. Au ajuns sifonati

Un tanar din Völklingen, Germania a avut proasta inspiratie sa-si aduca mireasa in fata altarului cu un Ferrari 360 Modena inchiriat. Din pacate, lipsa de experienta la volanul unui asemenea bolid, de 400 CP, l-a pus pe sofer intr-o situatie periculoasa. In drum spre biserica, mirii au facut accident, iar supercarul de 130.000 de euro a suferit avarii insemnate. Nunta a avut loc de doua ore mai tarziu, insa proaspetii insuratei au deja de achitat o datorie de 15.000 de euro.

Explicatia halucinanta a unui miliardar saudit, acuzat de viol. A fost achitat!

Un tribunal britanic a decis sa-l absolve de orice vina pe miliardarul saudit Ehsan Abdulaziz. In 2014, afaceristul de 46 de ani fusese acuzat ca ar fi  violat o tanara de 18 ani, intr-un apartament din vestul Londrei, dupa o noapte de betie crunta. Abdulaziz a convins instanta ca nu a avut nici cea mai mica intentie sa o agreseze pe reclamanta. Pur si simplu s-a impiedicat, a cazut peste invitata sa si a penetrat-o accidental.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version