Cauta

Afara cu Soros din tara!

Cam asta este, in esenta, ideea lui Viktor Orban cand vine vorba de mliardarul George Soros, desi si el este de origine maghiara. Cauza ar fi este presupusul “Plan Soros”, recte inundarea Europei cu minimum 1 milion de refugiati.  In fapt, adevarata cauza este reprezentata de interesele lui Soros in manipularea diverselor decizii in tari din Europa Centrala si de Est.

George Soros un ungur care a reusit sa i scoata din minti pe toti maghiarii

Manevrele oculte ale lui Soros sunt privite de majoritatea populatiei din Romania ca tinand mai mult de o teorie a conspiratiei decat de o realitate imediata. In Ungaria, insa, ca si in Polonia sau Italia, pseudomanariile miliardarului de origine maghiara sunt privite cu o ingrijorare crescanda. Gaz pe foc a pus si asa-zisul “Plan Soros” care ar urmari instalarea a peste un million de imigranti, mai cu seama in fostele tari comuniste. In acest context, decizia premierului ungar Viktor Orban de a initia un referendum antiSoros pare justificata din punct de vedere al intereselor populatiei maghiare. Ceea ce ne spune ca se va lasa cu urmari mai ales pentru ONG-urile finantate generos de miliardar. Nu departe de Budapesta, in Romania, ONG-urile aceluiasi miliardar o duc bine-mersi, ceea ce unui ar putea traduce prin faptul ca acestea isi fac de cap la orice nivel, de jos, pana sus, sus, la varf. Cel putin asa spun unii analisti. Spre exemplu, americanul Roger Stone (culmea, si el cu oarece filiatie maghiara in familie), analist, dar si fost varf de lance al lobby-ului de peste Ocean, dar si un cunoscut de-a lui Trump, declara, nu de mult, ca  „George Soros este in cardasie cu serviciile de informatii din Romania si Ungaria. Serviciile de informatii din ambele tari deruleaza operatiuni ilegale, mai mult in linie cu CIA-ul nostru decat sunt cu propriile guverne”. Genul acesta de declaratii face din Soros seful unei organizatii oculte uriase ale carei interese sunt potrivnice celor adoptate de natiunile est-europene. Greu de hotarat, dar, daca merge la unguri, oare n-ar trebui sa purcedem si noi pe acelasi drum, ala cu “Soros, afara!”?

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version