Cauta

Acuzații grave. A intrat într-un imobil din Capitală, provocând un incendiu care s-a extins. Pagubă de zeci de mii de euro

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a intrat în atenția oamenilor legii bucureșteni. Totul, în urma unui incendiu ce a avut loc recent în sectorul 2. Tânărul a fost reținut în primă fază, ulterior fiind plasat sub control judiciar.

Bărbatul de 28 de ani este cercetat de poliţiştii din Bucureşti pentru violare de domiciliu şi distrugere, după ce a intrat într-un imobil din Sectorul 2 şi a provocat un incendiu, care s-a extins apoi la o altă clădire, potrivit news.ro.

Din câte a anunțat, miercuri, Poliția Capitalei, după ce pompierii au intervenit și au stins incendiul, oamenii legii de la Secția 8 au făcut cercetări. Așa s-a stabilit că suspectul ar fi intrat fără drept în imobilul din Sectorul 2 și ar fi declanșat incendiul, care a provocat distrugeri, extinzându-se apoi la o altă clădire.

Prejudiciul e de circa 60.000 de euro

„În fapt, la data de 13 martie 2023, în jurul orei 16.30, Sectia 8 Poliţie a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că, la un imobil din Sectorul 2, a izbucnit un incendiu. Echipajele de pompieri s-au deplasat la faţa locului şi au intervenit în vederea lichidării incendiului. În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei 8, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 28 de ani.

Probatoriul administrat a relevat faptul că acesta ar fi pătruns fără drept în incinta imobilului, apoi, folosind o substanţă inflamabilă, ar fi declanşat un incendiu, care a provocat distrugeri la acoperişul şi pereţii casei. Ulterior, incendiul s-a extins la un alt imobil deţinut de persoana vătămată, provocând distrugeri la faţada unui perete”, a informat, miercuri, Poliţia Capitalei.

Conform sursei citate, prejudiciul cauzat este de aproximativ 60.000 de euro.

Suspectul a fost dus la audieri. Inițial, a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispus controlul judiciar. Cercetările sunt continuate de către Secţia 8 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • USR – și falimentul este garantat!
  • SUA și China, pe cale să înceapă „decuplarea”?
  • Revoluția engleză anti-VAR se propagă în Europa?!
  • Ce înseamnă să te pui cu Rusia. Băncile occidentale trag ponoasele
  • „Bogăția discretă”: strategia menită să evite ochii curioși
  • Sancțiunile sunt doar pentru fraieri. Companiile din UE se îmbogățesc din afacerile cu Rusia
  • Nimic nu se pierde, totul se transformă. Apa din haznale trebuie folosită în agricultură
  • De la New York la Tokyo: piețele bursiere, creștere record
  • China cucerește porturile lumii
  • Exit mobile version