AcasăNewsAccident terifiant în Bulgaria, cu un autocar românesc. Bilanțul tragic: 4 morți...

Accident terifiant în Bulgaria, cu un autocar românesc. Bilanțul tragic: 4 morți și 8 răniți – FOTO

autocarAccident terifiant în Bulgaria, cu un autocar românesc. Bilanțul tragic: 4 morți și 8 răniți - FOTO

Un autocar românesc a fost implicat într-un grav accident rutier în Bulgaria. Presa bulgară vorbește despre 4 morți și 8 răniți.

Incidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02:00, pe şoseaua care leagă Veliko Tarnovo de Ruse, între satele Kuţina şi Polikraişte.

Autocarula lovit o mașină cu numere de Olanda

În accident au fost implicate un autocar românesc şi un autoturism cu număr de înmatriculare olandez, anunţă presa bulgară. În autocar se aflau 25 de pasageri şi doi şoferi turci. Aceștia se întorceau de la Istanbul și mergeau spre București.

Autocarul a lovit o mașină oprită pe marginea drumului, apoi un copac. Pasagerii nu se aflau în mașină și nu au fost răniți. Şoferii turci au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Potrivit informaţiilor preliminare, patru persoane care călătoreau în autocar au decedat. Trei au murit pe loc, iar a patra a murit la spital.

Șoferul autocarului ar fi adormit la volan

Trei persoane au fost internate – șoferul și doi pasageri, a anunțat Direcția Regională a Ministerului Afacerilor Interne. Deocamdată nu există încă informații despre starea lor.

Jurnaliştii bulgari de la trud.bg scriu că, cel mai probabil, cauza accidentului a fost viteza excesivă şi faptul că şoferul autocarului românesc ar fi putut adormi la volan.

Totuşi, poliţiştii bulgari au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia cu români.

author avatar
Andreea Vlad
587 afisari

3 COMENTARII

  1. VESNICA POMENIRE!

    Adevarat este, ca „viata aceasta este umbra si vis” .. asa cum se cânta la slujba parastasului……

    • ZIARE.COM SITE-UL EXCREMENTELOR SI ANALFABETILOR FUNCTIONALI . CENZUREAZA SI SUPRIMA CONTURILE CELOR CE FAC COMENTARII CE NU ELOGIAZA GENERALUL IDIOT , COALITIA SI PE PLAVANU CRETIN DE LA COTROACE

      ZIARE.COM. UN SITE DE BOSOROGI COMUNISTI CE LING IN CUR MAI CEVA CA PE TIMPUL LUI CEAUSESCU DICTATORUL SKIOR SI CLASA POLITICA DE LA GUVERNARE

      CENZURA SI AMENINTARI DACA NU LAUDATI TRANTORUL SI POLITICIENII

      ZOAIE.COM PERICOL PENTRU DEMOCRATIE . SI LIBERTATEA PRESEI

      Răspundeți

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger