AcasăSOCIALAutocar cu 60 de oameni la bord, implicat într-un grav ACCIDENT. Un...

Autocar cu 60 de oameni la bord, implicat într-un grav ACCIDENT. Un bărbat și-a pierdut viața

Autocar cu 60 de oameni la bord, implicat într-un grav ACCIDENT. Un bărbat și-a pierdut viațaAutocar cu 60 de oameni la bord, implicat într-un grav ACCIDENT. Un bărbat și-a pierdut viața (sursa foto: svnews.ro)

Un autocar ce se deplasa pe ruta Iași-Lyon (Franța), având 60 de oameni la bord, a fost implicat într-un accident rutier, în noaptea de miercuri spre joi, în județul Suceava. A fost vorba despre un impact cu un autoturism, în urma căruia șoferul mașinii și-a pierdut viața. Un pasager din autocar a fost dus la spital.

Accidentul s-a produs pe raza localităţii sucevene Prisaca Dornei, iar la fața locului au intervenit echipaje ale salvatorilor. Din păcate, s-a aflat că bărbatul aflat la volanul autoturismului nu a supraviețuit.

sursa foto: realitatea.net

„Din nefericire, șoferul autoturismului, un bărbat de aproximativ 20 de ani, a fost declarat decedat imediat după ce a fost extras din autoturism. O singură persoană din autocar, un bărbat de 30 de ani, a fost transportată la spital, fiind conștientă și cooperantă, dar cu traumatisme în urma accidentului rutier”, a precizat Alin Găleată, de la ISU Suceava, într-o intervenție telefonică la Antena3.

Pasagerii autocarului au ajuns într-un cămin cultural

Ca urmare a avariilor suferite, autocarul nu a mai putut continua drumul spre Franța, astfel că pasagerii au fost duși la un cămin cultural, până au fost preluați de un alt mijloc de transport, pentru a ajunge la destinația inițială. „Colegii mei au luat legătura cu autoritățile locale ale comunei Vama, care au pus la dispoziție un spațiu încălzit, în incinta căminului cultural. Cu ajutorul a trei microbuze ale pompierilor militari, dar și cu mijloace de transport ale autorităților locale, 57 de persoane s-au deplasat la căminul cultural, urmând să fie preluate ulterior de către un alt autocar, pentru continuarea deplasării”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Nu se cunosc exact condițiile în care s-a produs accidentul rutier, dar aceste aspecte urmează să fie stabilite în urma unor cercetări.

354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger