Cauta

A sunat la 112, dar bărbatul acuză că agenţii l-au bătut şi l-au încătuşat pe el. Anchetă la Poliţia Bihor

sursa foto: europafm.ro

Un bărbat din satul Cacuciu Vechi, judeţul Bihor, a lansat acuzaţii grave la adresa agenţilor care au venit la poarta lui, după ce a sunat la 112.

Bărbatul era nemulţumit de camioanele supraîncărcate cu balast care trec pe drumurile comunale, mai ales că o piatră care a căzut din basculantă şi i-a fisurat parbrizul maşinii.

Poliţiştii, anchetaţi pentru abuz în serviciu

Un poliţist din Bihor este cercetat disciplinar, dar s-a ales şi cu o plângere penală pentru purtare abuzivă, din partea unui bărbat pe care l-a bruscat şi încătuşat după un apel al acestuia la 112.

În loc să verifice sesizarea, oamenii legii i-au reproşat acestuia că şi-a parcat maşina în stradă, i-au cerut să se legitimeze, deși îl cunoșteau, iar în final, cu toate că bărbatul și-a prezentat actul de identitate, l-a amendatu, scriu cei de la ebihoreanul.ro.

L-au amendat că a sunat la 112

Bărbatul a fost amendat pentru folosirea abuzivă a numărului de urgență 112. Acesta a protestat sancţiunea, iar din spusele sale, în acel moment, poliţiştii şi-au schimbat total comportamentul.

„M-au înghesuit, m-au călcat pe picioare cu bocancii, iar în momentul în care am simţit durere, sigur că din reflex am dat să-l îndepărtez şi-atunci s-a dat alarma şi au sărit pe mine şi m-au bătut, m-au trântit jos, s-au urcat cu picioarele, m-au încătuşat şi m-au dus la postul de poliţie”, a afirmat victima.

Ce a transmis Poliţia Bihor?

Odată ajuns la secția de poliție din Auşeu, agenţii au solicitat o ambulanță, iar bărbatul a obținut un certificat medico-legal.

La data de 4 martie, ca urmare a unei sesizări primite de IPJ prin poșta electronică de la bărbatul de 55 de ani din localitatea Cacuciu Vechi, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de purtare abuzivă, urmând a fi înaintat spre competentă cercetare și soluționare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleșd”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Ultimele stiri

  • Ayatollahul Iranului amenință: „Dacă avem și cea mai mică dovadă, vom reacționa dincolo de orice imaginație!” (VIDEO)
  • Cât te costă o noapte de cazare la mare cu „Litoralul pentru toţi”. Programul, în perioada 31 mai – 20 iunie
  • Prețuri de lux la restaurantele din București. Cât costă să iei masa în oraș. De banii ăștia, faci un city-break la Milano!
  • Cu „dedicaţie” de la Guvern, pentru şoferi: benzina şi motorina se scumpesc, de la 1 iulie 2024! Cât cresc accizele
  • Descoperire misterioasă la Giza. Ce ascund piramidele egiptene
  • Băsescu, reacție tranșantă: „România reușește în ultima vreme să facă o figură de prostălăul Europei”
  • România, ţară exotică! Ce au început să cultive agricultorii noştri
  • Pompierii, în alertă! Incendiu la o magazie din Portul Constanţa. Focul se manifesta pe o suprafaţă de peste 400 de metri pătraţi
  • Breaking news: Ebrahim Raisi, președintele Iranului, a murit în accidentul de elicopter! (VIDEO)
  • Poza Zilei
  • Exit mobile version