Cauta

A pus poartă la drumul public, în Vaslui, şi şi-a făcut curte! Reacţia Primăriei de la Tanacu este uimitoare

Un bărbat din comuna vasluiană Tanacu a transformat drumul public în propria lui curte, iar vecinii au de suferit, pentru că nu pot ajunge la terenurile lor.

Ciudat este că, deşi admite că e un abuz ce face omul, Primăria refuză să ia măsuri concrete.

A unit două case de peste drumul public

Cum s-a ajuns la această situaţie penibilă? Localnicul a cumpărat acum mai bine de 20 de ani o casă aflată peste drum de locuința sa, iar pentru a le uni într-o singură gospodărie a decis să transforme strada în curte și a blocat-o cu un gard și o poartă de metal.

Pur și simplu nu i-a păsat de faptul că era un drum public. Un vecin chiar l-a dat în judecată, dar a pierdut procesul, din cauză că primaria este cea care trebuie să-l acţioneze pe om în Instanţă, fiind drumul ei.

Mie nu-mi convine să treacă lumea cu tractoarele prin curtea mea. Eu le-am lăsat o uliță pe care să o folosească, dar nu vor, caută numaidecât să folosească drumul ăsta.

Ei mai au o variantă, să meargă pe terenurile lor pe la vale de casa mea, să ocolească, dar nici așa nu le convine. Eu poarta de aici nu o mut, pentru că asta ar însemna să nu mai am curte”, a spus omul care a confiscat drumul public, potrivit vremeanoua.ro.

Primăria Tanacu, cu „mâinile-n sân”

Poziția Primăriei Tanacu este dezarmantă. Edilii recunosc că e un abuz, dar spun că nu au ce să facă, pentru că omul nu vrea să dea jos poarta.

”L-a blocat în mod abuziv. Din partea Primăriei Tanacu s-au întreprins toate demersurile pentru a debloca drumul și pentru a-l lăsa la dispoziția oamenilor, a fost și amendat.

El nu vrea să elibereze sub niciun chip acel drum, dar pot să vă spun că am făcut tot ce a depins de noi ca acel drum să fie deblocat.

Domnul primar a mers acolo, la fața locului, i-a chemat pe amândoi la discuții, a încercat să găsească o cale de mijloc, însă nu se vrea”, a declarat un reprezentant al Primăriei Tanacu.

Ultimele stiri

  • Sute de blocuri din Capitală, fără apă caldă. Motivul? Se fac LUCRĂRI/Anunțul Termoenergetica
  • UPDATE. Scandal! Florin Roman, bătut de Dan Vîlceanu, în Parlament!/ Ciucă, prima reacție
  • Câți bani câștigă un influencer în România/„Să postezi cât de mult poți, ca și cum ar fi un job”
  • S-a aflat! Orașul din România considerat de străini cea mai ieftină destinație din Europa ce merită vizitată. Ce nume mai apar în top
  • Gabriela Firea: Construim Spitalul Metropolitan, după câștigarea alegerilor pentru Primăria Generală
  • S-a făcut o analiză a prețurilor! Coșul obișnuit de produse, mai ieftin în supermarketurile grecești decât în România
  • Caz cutremurător în Mehedinți: un profesor și un paznic al DGASPC, reținuți după ce ar fi abuzat mai mulți copii
  • Circulație îngreunată la metrou, pe Magistrala 2. Ce s-a întâmplat
  • Comunicat de presă S.C. FLEXIBIL S.RL (4)
  • Comunicat de presă S.C. FLEXIBIL SRL (3)
  • Exit mobile version