Cauta

A pariat 50.000 de dolari pe Alcaraz, la începutul turneului de la Wimbledon, și a dat lovitura! Ce sumă a câștigat

sursa foto: Instagram/iliatopuria

Continuă să apară ecouri după victoria de senzație obținută de Carlos Alcaraz, liderul ATP, în fața lui Novak Djokovic, în finala de la Wimbledon, un meci spectaculos pe care l-au urmărit iubitorii tenisului de toate vârstele.

Nu doar campionul din acest an de la Wimbledon, tânărul jucător de tenis în vârstă de 20 de ani, se bucură după reușita din finala de duminică, în fața lui Djokovic (36 de ani, locul 2 ATP) – scor 1-6, 7-6, 6-1, 3-6, 6-4, ci după victoria lui Carlos Alcaraz jubilează și un luptător UFC. E vorba despre Ilia Topuria.

Citiți și: Cine este Carlos Alcaraz, campionul de la Wimbledon 2023. Se iubește cu o jucătoare de tenis mai mare cu 3 ani decât el

Topuria a pariat 50.000 de dolari și a câștigat 237.500 de dolari pe victoria lui Alcaraz

Cum așa? Ei bine, chiar dacă nu au fost mulți cei care mizau, încă de la startul turneului, pe victoria lui Alcaraz, unii s-au arătat încrezători că spaniolul va triumfa la turneul de grand slam. Așa că n-au mai așteptat să vadă cum începe acesta competiția. Ci chiar de la startul turneului au pariat pe el.

Topuria – un luptător UFC spaniol cu origini georgiene – a pariat 50.000 de dolari și a câștigat 237.500 de dolari pe victoria lui Carlos Alcaraz, potrivit digisport.ro. Sportivul cunoscut pentru luptele sale în ring s-a numărat printre cei care au pus o miză mare pe succesul lui Alcaraz, iar la final a obținut un câștig de proporții.

„Domnule Carlitos, felicitări! Nu m-am îndoit deloc. Mulți m-au sfătuit ieri să-mi retrag pariul, dar din moment ce o făcusem cu multă încredere nu am ezitat nicio clipă. Multe felicitări, meriți ”, a scris luptătorul pe rețelele sociale, conform aceleiași surse.

Ultimele stiri

  • Criteriul în funcţie de care se modifică data la care ieşi la pensie. Iată cum îţi calculezi ziua precisă în care te retragi din câmpul muncii!
  • O nouă pomană electorală în 2024. Ce a anunţat ministrul Agriculturii poate fi, de fapt, o lovitură majoră pentru producătorii din România
  • Euroins a dat România în judecată! Suma în litigiu: peste 500 de milioane de euro! Ce acuze aduc bulgarii
  • UPDATE. Termen în dosarul 2 Mai, cu noua judecătoare. Vlad Pascu, adus la instanță – VIDEO
  • Luptă pe piaţa articolelor sportive, în România. Decathlon primeşte o concurenţă puternică din Marea Britanie
  • Femeie în scaun cu rotile, batjocorită în Craiova Olguței Vasilescu. Un șofer de autobuz i-a închis în nas ușile și a refuzat să coboare rampa de acces!
  • Globalizarea muncii în România. Indienii din corporaţii, plătiţi prost, dar nici nu-şi dau interesul. Angajaţii români, exasperaţi!
  • Comunicat de presă PRAKTIKER REAL ESTATE ROMÂNIA SRL
  • Încă un cutremur în România. Ce magnitudine a avut seismul și în ce zonă s-a produs
  • Legea care le restricţionează copiilor accesul la telefoanele mobile. Cât timp vor avea la „ecrane”, în funcţie de vârstă
  • Exit mobile version