AcasăSPORTAlungat anul trecut pentru că nu se vaccinase, Novak Djokovic le-a arătat...

Alungat anul trecut pentru că nu se vaccinase, Novak Djokovic le-a arătat tuturor din Australia cine e „regele”

Novak DjokovicAlungat anul trecut pentru că nu se vaccinase, Novak Djokovic le-a arătat tuturor din Australia cine e "regele"

Novak Djokovic l-a învins pe Stefanos Tsitsipas în finala Australian Open 2023 și va fi, de luni, noul lider ATP. Nole a ajuns la 22 de titluri de Grand Slam în palmares, record pe care-l împarte cu Rafael Nadal.

Pentru a zecea oară, Novak Djokovic este campion la Australian Open.

Cum s-a desfăşurat partida

În primul set, diferența a făcut-o un break reușit de Nole la 3-1. În setul 2, cei doi jucători au mers cap la cap, fiecare învingător la serviciu, iar Djokovic s-a impus în tie-break.

Setul 3 a fost decis tot în tie-break, unde Djokovic a fost furtunos. S-a distanțat imediat la 5-0, handicap pe care Tsitsipas nu l-a putut răsturna, deși a strâns scorul.

Sârbul depășește cu puțin bariera de 7.000 de puncte și-l lasă în urmă pe Carlos Alcaraz, rămas la borna 6.730. Tsitsipas urcă pe 3 în lume, are 6.195 puncte.

Anul trecut, nu l-au primit

„Nole” nu a putut participa la ediţia de anul trecut a Openului australian, câştigată de Nadal, sârbul fiind expulzat din Australia deoarece nu era vaccinat împotriva Covid-19.

Djokovic are, începând de duminică, 11-2 în meciurile directe cu Tsitsipas, ultimele zece dueluri fiind tot atâtea victorii ale sârbului. l-a învins pe Stefanos Tsitsipas în finala Australian Open 2023 și va fi, de luni, noul lider ATP.

Nole a ajuns la 22 de titluri de Grand Slam în palmares, record pe care-l împarte cu Rafael Nadal.

author avatar
Andrei Ștefan
718 afisari

11 COMENTARII

  1. Au invins ortodocsii si nevaccinatii??!!Dumnezeu e cu noi si nimeni impotriva noastra ! Or sa fie multi urticati dar credinta Scripturii asa graieste.

  2. Se poate spune si asa insa mie,unul,nu imi place crestinul care linge unde a scuipat .Un om cu demnitate nu mai mergea acolo unde anul trecut era tratat si inchis precum ultimul infractor.Noi,crestinii ortodocsi, suntem admirabili dar ne cam lipseste demnitatea.Pentru multi dintre noi banii verzi sunt mai importanti decat onoarea.

  3. Atletii sirbi ,rusi si fetele din Bielarusia tot respectul au demonstrat ca gena est europeana este mult superioara in comparatie cu expiratii si degeneratii occidentali

  4. Bravo, bai Djokovici, ce banane in gura lea-i dat la toti mamelucii nazisti care cica conduc Australia spre tomberonul de aur al umanitatii, adica direct spre Iadul pe Pamant !! Multumim, bai sarbule, si nu uita sa le dai si multa ciocolata la toti vaxxereii nazisti pe care ii stii, sau nu ii stii, important e sa primeasca tot ceea a ce tu le poti oferi, adica multe salutari cu mainile, si mai ales cu degetul mijlociu !! Ha ha ha 🙂 Ce tace acuma tampita aia de zgriptzuroiaka nazista imputita de Haplea, pacat ca ratatul ala de machidon nu i-a facut macar un copil xerox din plopi, si sa o lase dupa aia cu ochii in soare, asa merita ordinara drakului 🙂

  5. IlieTieiac sa o f u t pe ma-ta. In c ur. Sa creada ca face doza 5.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger