Cauta

150.000 de euro – pretul corect pentru cumpararea unui procuror!

Isteria anticoruptie a fost stopata, cel putin momentan, din cauza macelului fratricid dintre magistrati. Iar pana cand nu se va decide ce tabara va prelua controlul CSM, coabitarea dovedindu-se imposibila aici, marile dosare sunt tinute in stand–by.

Chestorul Dan Fatuloiu a sesizat DNA cu privire la incercarea sa de mituire

Judecatorii si procurorii stiu foarte bine ca, in ultima vreme, coruptia tinde sa devina un fenomen generalizat nu doar in lumea politica, dar si in sanul Justitiei.

Catalin Chelu a fost retinut in parcare Ministerului de Interne dupa ce i-a dat lui Fatuloiu o punga cu 50.000 de euro

Si nu poate exista dovada mai buna decat una din inregistrarile aflate in dosarul nr. 60673/3/2013, privind mituirea fostului secretar de stat Dan Fatuloiu de catre controversatul afacerist galatean Catalin Chelu.

Ca la Aprozar

Razboiul dintre judecatori si procurori devine tot mai dur

In motivarea sentintei prin care Catalin Chelu a fost condamnat la sase ani de inchisoare, judecatorul George Matei de la Tribunalul Bucuresti apreciaza ca acesta „negociaza mita fara nicio retinere, precum ar negocia cumpararea de legume si fructe”. De asemenea, din interceptarile depuse la dosar, reiese ca principalul inculpat, Catalin Chelu, alaturi de complicii sai, Nitache Stefan Badea, Cristi Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu, se incurajeaza ca vor putea „omori toate cele 48 de dosare”, mituind de-a valma ofiteri superiori de Politie, procurori sau judecatori.

Cei mai ieftini

Pretul mituirii chestorului Dan Fatuloiu pe cand era secretar de stat la Ministerul de Interne a fost stabilit la un milion de euro. Iar in momentul in care unii dintre mituitori se plang ca suma este prea mare, ceilalti spun ca nu au ce face, ca stiu si ei asta, dar cel putin asa il „agata” pe seful de la Interne. Iar in aceasta interceptare se regaseste si o adevarata „bomba” care, inexplicabil, nu a fost fructificata sub nicio forma de anchetatori. Astfel, cei monitorizati sustin ca „normal ca am fi  iesit mai ieftin cu procurorii, ca doar stiti ca unul d’asta costa doar 150.000 euro!”. Insa, in mod total surprinzator, cei de la DNA nu au mers si pe acest fir, desi toate indiciile aratau ca se poate lesne afla identitatea procurorilor recunoscuti nu doar ca fiind „manjiti”, dar si „pretul corect” al cumpararii acestora. Dupa cum DNA, din cate reiese din aceeasi motivare a sentintei, nu a sesizat Tribunalul nici cu privire la afacerile sotiei si fiului fostului secretar de stat Fatuloiu cu cei inculpati, care sustin ca in dosar sunt mai multe probe privind capusarea societatii SC ALPROM SA de firmele familiei Fatuloiu.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version