Cauta

“Printesa Polonic”: “Pasiunea pentru gatit a stat bine ascunsa undeva, in ADN-ul meu”

Anca Lungu, sau Printesa Polonic, asa cum o stiu cei care ii urmaresc blogul culinar, dar si emisiunea de la Antena 1, considera bucataria un spatiu magic, unde nu se poate sa nu reusesti, daca esti perseverent si ai si un strop de imaginatie.

Printesa Polonic a pregatit deja sortuletul pentru fetita ei, Natalia

“Printesa Polonic”, singura prezenta feminina din juriul “Junior Chef”, prima emisiune culinara pentru pici, crede ca s-a nascut cu pasiunea pentru gatit in sange. Asa cum altii au ritmul in sange, asa are Anca Lungu bucuria de a gati preparate delicioase pentru cei dragi. “Pasiunea pentru gatit a stat bine ascunsa undeva, in ADN-ul meu, pana cand am fost suficient de mare incat sa pot citi din cartea de bucate a mamei si sa pot folosi aragazul. Cred ca am mostenit-o de la mama si bunicile mele pe care imi placea sa le ajut si sa le urmaresc mereu in bucatarie. Pe bunica Elvira o ajutam mereu in preajma sarbatorilor la cozonaci, insa prima mea experienta culinara de una singura a fost mult mai simpla: o portie de clatite, chiar reusite as putea spune, pentru fratele meu mai mic, Andrei”, ne-a povestit “Printesa Polonic”, ale carei puncte forte in bucatarie sunt ciorbele, supele crema si deserturile! Cand vine vorba de preparat bucate gustoase,  Anca nu se da in laturi de la nimic. Un singur lucru nu ii place: sa toace ceapa. “Am ochii foarte sensibili si de fiecare data se lasa cu foarte, foarte multe lacrimi si ochi rosii, iritati”, ne-a marturisit vedeta Antenei 1. Si fiindca tot veni vorba despre celebritati, am intrebat-o pe Anca de cine ii place mai mult: de Gordon Ramsey ori  de Jamie Oliver. “Imi plac amandoi in egala masura! Sunt atat de diferiti incat mi-ar fi greu sa-l aleg doar pe unul dintre ei. Daca i-as avea invitati la cina cu siguranta le-as gati cateva retete autentice din Bucovina. Sunt sigura ca ar fi fascinati sa afle despre si sa  guste din culturi gastronomice noi”, a mai dezvaluit “Printesa Polonic” pentru ziarul National.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version