Cauta

Urari de la vedete, de 1 martie-Martisor!

A venit primavara, si in prima zi a lui martie, de Martisor, doamnele si domnisoarele primesc si, de ce nu, ofera, simbolic, un dar cat de mic, prins cu un snur alb-rosu. Dar si vorbe frumoase, pentru cei dragi.

Vedetele autohtone au profitat de ocazie, si de faptul ca, prin intermediul Internetului, mesajul lor, insotit de o poza graitoare, ajunge rapid la inimile fanilor, asa ca au trecut la tastat si au… urat! „Martisorul sa v-aduca primavara in privire si in suflet!”, le-a transmis Andreea Marin prietenilor ei de pe Facebook, deloc putini la numar.

Si Andreea Banica a primit un martisor frumos, pe care admiratorii cantaretei au ocazia sa il descopere din fotografia postata de ea pe contul sua de pe reteaua de socializare amintita. Este vorba de un cosulet cu panselute, de toarta caruia sta agatat un snur alb-rosu, simbolul Martisorului. „Am gasit martisorul!Florile ma fac sa zambesc,sa iubesc si sa pretuiesc tot ce am mai scump pe lume. Sa aveti o primavara plina de soare si flori”, le-a transmis zambereata solista prietenilor ei de pe Facebook.

La fel de vesela si de incantata de 1 martie si de revenirea primaverii a fost, sambata, si Corina. Dovada mesajul si poza postate pe Internet – „Ca randunica, sa zbori la nesfarsit, catre o nesfarsita primavara”, insotite de o poza in care solista are in mana un superb buchet cu flori colorate. Totul dupa ce, zilele trecute, aceeasi cantareata le arata fanilor ei ca pregateste martisoare pentru cei dragi.

Asa cum era de asteptat, admiratorii vedetelor au fost incantati sa primeasca urari de la preferatele lor si au profitat de ocazie pentru a le transmite ca le doresc o primavara frumoasa, cu bucurii si impliniri sufletesti si, de ce nu, profesionale.

Ultimele stiri

  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Exit mobile version