Cauta

Uite ce mare a crescut fetita Andreei Marin

La nici patru ani, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr. da semne ca vrea sa-si urmeze parintii in cariera artistica, cerandu-i serios mamei sale s-o inscrie cat de curand la cursurile de balet.

Andreea Marin Banica a renuntat la tocuri si a apelat la o vestimentatie sport, care i-a evidentiat conditia fizica

Pitica se mandreste nevoie mare cu mama sa. Violeta s-a aflat, ieri, alaturi de Andreea, pe unul dintre terenurile Academiei de Tenis din Herastrau, unde s-a tinut scai dupa aceasta. Semn ca are o relatie destul de speciala cu cea care i-a dat viata, fetita si-a aratat la tot pasul dragostea fata de ea:  i-a sarit in brate, a urmarit-o la tot pasul si a ascultat cu sfintenie povetele parintelui sau. La doar trei luni si sapte luni, Violeta este deja voinica, mostenindu-si astfel parintii. Desi este inca micuta, fetita stie prea bine ce vrea, exprimandu-si dorinta de a dansa.

„Violeta o sa inceapa baletul din toamna, pentru ca mi-a cerut serios lucrul asta, a vazut o balerina la televizor si i-a placut. Si pe mine in copilaria mea, pe micul ecran, m-a fascinat imaginea unei balerine, cu rochia ei cu crinolina. Mi-am dorit si eu asta, dar Violeta are o gratie, care presupun ca i-ar folosi, nu-mi doresc mai mult decat sa se miste si sa se simta bine”, a declarat Andreea Marin Banica pentru ziarul „National”.

A facut handbal de performanta

Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize surprize” ne-a marturisit ca tatal sau a fost cel care a sfatuit-o sa faca sport in adolescenta, indrumand-o astfel spre un stil sanatos de viata.

„Am facut dans, iar ca sport de performanta handbal. Am facut si tenis la nivel de amator. Sportul m-a invatat sa fiu disciplinata in viata, sa stii sa faci fata infrangerilor”, ne-a mai spus Andreea.  Tinand cont de experienta sa, vedeta si-a dus fetita pe terenul de tenis,ieri, unde in compania altor copii au luat parte la Kids Day si s-au bucurat de surprizele pregatite.

Au pus la cale un spectacol de teatru cu muzica originala, jocuri, magie, dansuri si concursuri. Pentru cateva ore, Andreea a renuntat la pantofii cu toc si la vestimentatia eleganta cu care ne-a obisnuit, si imbracata intr-o costumatie sport s-a distrat cot la cot cu piticii. La eveniment, au luat parte si Raluca Petrica cu fetita ei, care pe parcursul serbarii, si-a facut somnul in carucior.

[nggallery id=84]

Ultimele stiri

  • Marcel Ciolacu anunță toleranță zero pentru „păcănele”. Începe marea curățenie!
  • Turcescu și Gușă s-au luat la trântă cu un monstru pervers și ticălos
  • Cum riscă bucureștenii să plătească amendă chiar dacă au plătit parcarea prin SMS
  • Noua politică a UE. Populația, forțată să cumpere mașini electrice de mici dimensiuni
  • Tragedie în Călărași. O fetiță și bunica ei au murit, după ce ar fi mâncat pește
  • Șantaj energetic? Ucraina vrea ca Europa să-i păzească depozitele de gaze
  • “Mama tuturor luptelor de la Bruxelles”: acordul pentru următorul buget al UE
  • “Efectul Netflix” în Formula 1
  • Ce nu face politicianul ca să rămână în funcție: doamna Ursula bate palma cu dreapta dură
  • Bătăliile electorale, între ciomege și drone
  • Exit mobile version