Cauta

Starleta Bobbie Brown face dezvaluiri despre minutul lui DiCaprio

Cunoscut pentru pasiunea sa pentru supermodele, actorul Leonardo DiCaprio nu este deloc “zeul sexului”, asa cum, poate, ar fi de asteptat. O marturiseste fara rezerve, starleta Bobbie Brown, una dintre fostele lui iubite.

O partida de sex cu Leonardo DiCaprio e ca voiajul cu celebrul Titanic: se termina mult prea repede
Bobbie Brown sustine ca Leo este un amant jalnic

Leonardo si Bobbie s-au cunoscut pe vremea cand nu erau celebri, nici unul, nici altul. S-au iubit doar o noapte, dar experienta a fost memorabila, sustine Brown. Nu pentru ca Leo ar fi fost vreun “zeu al sexului”, ba, dimpotriva. Daca ar fi sa ii dam crezare femeii, care a trecut si prin patul  rockerului Tommy Lee (fostul sot al actritei Pamela Anderson), DiCaprio a impresionat la capitolul dimensiuni, dar a dat chix la “prestatie”. “Intr-o noapte, m-am intalnit din intamplare cu Leonardo DiCaprio. Il stiam din cluburi. Obisnuia sa vina la mine si sa imi spuna «Intr-o buna zi, o sa fii iubita mea». Pe atunci, eram cu Tommy Lee, iar Leo, oricum, mi se parea prea tanar pentru mine, care aveam cu vreo cinci ani mai mult”, si-a amintit starleta.  Cum, necum, cei doi au ajuns in dormitor, iar acolo Bobbie a avut parte de surpriza vietii ei. Mai exact, atunci cand DiCaprio s-a dezbracat, iar femeia i-a vazut “dotarile”, aceasta a ramas cu gura cascata. Titanic si mai multe nu, sustine starleta, care marturiseste ca, totusi, nu se astepta ca actorul sa fie obsedat de igiena si sa o interogheze mai ceva ca la politie  daca a suferit ori ba boli cu transmitere sexuala. Odata lamurit si acest aspect, cei doi ar fi trecut la treaba. “«Stai o secunda, Bobbie! Nu te misca, Bobbie. Ia sa ne linistim un pic» si gata, asta a fost tot… sub un minut, atat a durat”, si-a amintit Bobbie Brown, facandu-l astfel de ras  pe bietul Leonardo.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version