AcasăMONDENScandal la Survivor. Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle, schimb dur de replici....

Scandal la Survivor. Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle, schimb dur de replici. „Tu ai venit să mă pupi pe mine”/„Mie îmi plac femeile” – VIDEO

Scandal la Survivor. Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle, schimb dur de replici. „Tu ai venit să mă pupi pe mine”/„Mie îmi plac femeile” - VIDEOScandal la Survivor. Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle, schimb dur de replici. „Tu ai venit să mă pupi pe mine”/„Mie îmi plac femeile” - VIDEO (foto: Survivor România /Facebook)

Scandal în tabăra Faimoșilor, la Survivor România 2022. Cătălin Zmărăndescu – cunoscut ca luptător și fost bodyguard al omului de afaceri Gigi Becali – a avut un schimb dur de replici cu Emil Rengle, dansatorul și coregraful din echipa Faimoșilor, din show-ul difuzat de ProTV.

Deși au câștigat jocul de recompensă, dar – la finalul zilei – au pierdut un coleg, prin eliminarea lui Robert Niță din concurs, Faimoșii nu au scăpat de atmosfera tensionată din interiorul echipei.

Au fost vorbe grele, aruncate în ediția difuzată în seara zilei de 1 februarie, nelipsind replici cu tenta sexuală. Discuțiile au ținut de punctele aduse de concurenții din echipa celor doi faimoși. Luptătorul în vârstă de 49 de ani nu a rămas fără reacție la spusele mai tânărului său coleg de la Survivor România 2022.

„Câte puncte ai făcut stând și luptând cu cracii în sus, ca o femeie?”

„Câte puncte ai făcut stând și luptând cu cracii în sus, ca o femeie? Câte? Să aud! A, nu ai făcut. Păi, aici trebuie să tragem toți, nu doar unii. Nu ne putem culca pe o ureche că luptă și câștigă unul”, a replicat luptătorul MMA.

„Îmi e rușine că fac parte din această echipă, în care există oameni care încurajează astfel de comportamente, inclusiv printre feministele din grup. Ar trebui să înveți să ai respect”, a spus Emil.

Departe de a se liniști, Zmărăndescu a continuat schimbul de replici cu al său coleg de echipă, Rengle transmițându-i că nu știe să joace fair-play și cerându-i să joace alături de echipă.

„Respect? Nu te mai respect deloc de acum încolo. Ești un om cu două fețe! Când a plecat Roxana, ai venit la mine și m-ai pupat, mi-ai zis că mă vorbea pe la spate! Când o să fii tu fairplay, o să fiu eu înger”, a reacționat Cătălin.

Nu a lipsit răspunsul coregrafului din echipa Faimoșilor. „Nu cred că eu am venit să te pup pe tine, ci tu ai venit să mă pupi pe mine”. În clipa următoare, Zmărăndescu a venit cu o relică scurtă, dar categorică. „Nu am cum să te pup eu pe tine, mie îmi plac femeile”, i-a spus acesta.


 

author avatar
Andrei Coman
435 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger