AcasăMONDENCine este sexy-curierul de la Survivor Romania 2022. Ramona Crăciunescu caută lovitura...

Cine este sexy-curierul de la Survivor Romania 2022. Ramona Crăciunescu caută lovitura vieţii la Pro TV!

ramona-craciunescu-survivor-pro-tvCine este sexy-curierul de la Survivor Romania 2022. Ramona Crăciunescu caută lovitura vieţii la Pro TV!

„SURVIVOR”, show-ul care a cucerit publicul din întreaga lume, va fi difuzat în primăvara lui 2022 la Pro TV, după ce competiţia a fost produsă, în ţara noastră, şi de Kanal D.

Ramona Crăciunescu, unul dintre concurenţii care vor evolua în echipa „Războinicilor”, este de meserie curier. Pe rețelele de socializare, concurenta se descrie ca fiind cascadoare.

A apărut în reclame cu Chef Sorin Bontea, Mihai Bobonete și Mihai Rait

Ramona Crăciunescu de la Survivor România 2022 se împarte cu brio între meserie și pasiuni.

Din imaginile postate de ea în mediul online rezultă că e mare fană a motociclismului. Iubitoare de adrenalină, nu are nicio teamă în a se aventura pe motocicletă și se vede că este sigură pe ea. Pe lângă asta, Războinica din Republica Dominicană mărturisește că iubește și călătoriile.

Tot în mediul online, mai demult, Ramona Crăciunescu le-a arătat internauților că a filmat și pentru o reclamă. Aceasta apare în spot-ul publicitar alături de nume celebre din showbiz, cum ar fi Chef Sorin Bontea și Mihai Bobonete și Mihai Rait, cunoscuți drept Bobiță și Dorel din „Las Fierbinți”.

Cine este Liviu Mihalca de la Survivor România 2022

Liviu Mihalca de la Survivor România 2022 face parte din echipa Războinicilor și va lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Concurentul are 22 de ani, iar din 2017 formează un cuplu cu Raluca, așa cum reiese din informațiile postate pe profilul de Facebook. Tânărul postează des imagini cu partenera sa pe rețelele sociale.

author avatar
Andrei Ștefan
957 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger