Cauta

Petru Buiuca isi „sapa” maestrii pentru un loc printre juratii „Master Chef”

La cinci luni dupa ce a castigat primul titlu de MasterChef, Petru Buiuca viseaza sa ajunga „chef de cusine in propriul restaurant”.

Petru Buiuca vrea sa isi deschisa propriul restaurant

Desi a castigat premiul de 50.000 de euro, Petru Buiuca a ramas modest si dedicat noii sale cariere in domeniul la care doar visa sa intre in urma cu o jumatate de an. De la office manager intr-un birou de arhitectura, Petru a ajuns MasterChef. Lumea il recunoaste si ii cere sfaturi. „Sunt mai bogat cu 50.000 de euro si chiar ma simt bine!!!”, ne-a declarat Petru.

Primul lucru pe care l-a facut din banii castigati a fost sa isi scoata iubita in oras, la masa. „Ii promisesem asta si a fost un mic gest de multumire pentru tot sprijinul pe care l-am primit din partea ei”, spune constanteanul in varsta de 24 de ani. Si-a ajutat familia cu bani si a reusit sa-si deschisa site-ul www.photobites.ro unde isi prezinta serviciile culinare. Luna aceasta va pleca in Franta, un alt vis de-al sau, acolo unde este „locul de nastere al bucatariei moderne”. Isi va vizita rudele si prietenii, va merge in mai multe regiuni si va savura gastronomia frantuzeasca. Este gata „sa fure retete” si sa asculte de sfaturile maestrilor. „Doar cand ma gandesc la asta sunt emotionat. Sunt fericit!”, exclama Petru.

Planurile sale de viata sunt bine conturate. Peste un an spera sa ajunga „chef de cuisine in propriul restaurant”. „In maximum cinci ani, minimum doi ani, voi fi unul dintre juratii MasterChef. Iar in 10 ani voi fi deja faimos in afara tarii. Glumesc, evident. Insa de ce sa nu visam? MasterChef mi-a dat voie sa o fac. Am muncit, am fost <<eu>>, am visat si am reusit. Totul tine de mine, de un pic de noroc si de multa munca. Nimic nu vine degeaba si nimic nu se uita”, concluzioneaza Petru Buiuca.

Emotia din fata noului val

In rand cu noii aspiranti la titlul de MasterChef

Petru Buiuca a participat la preselectia pentru a doua editie MasterChef, unde au participat peste 1.000 de romani. S-a simtit foarte emotionat, agitatia si aglomeratia i-au reamintit de inceputul sau, iar reintalnirea cu o parte dintre fostii concurenti l-a facut nostalgic. A fost impresionat de doi constanteni si de retetele lor. „Au fost geniali: au avut peste si midii. Si pot sa spun doar atat: fenomenali!!!”

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version