Cauta

Oana Zavoranu: „La divort am simtit un fior ca si cand as fi avut un orgasm!“

La implinirea celor 38 de ani, Zavo a primit la pachet cu certificatul de divort, un tort de fructe si un buchet de trandafiri albi din partea fostului sot, Pepe.

De ziua ei, Oana s-a ales cu mariajul incheiat, dar si cu buchete de flori

In ciuda replicilor dure pe care si le-au aruncat in urma despartirii, cei doi au avut parte, ieri, de o intalnire pasnica. Daca Pepe si-a dorit sa fie punctual si a ajuns la ora 14.00  la notar, Oana a jucat rolul divei, lasandu-l pe cantaret sa astepte mai bine de 20 de minute. Spre deosebire de alte dati cand aparea imbracata in trening, Zavo a ales pentru acest moment o rochita scurta, de culoare alba, care-i lasa la vedere picioarele si decolteul. Avand in vedere ca ziua divortului a coincis cu aniversarea brunetei, cantaretul a fost destul de galant si i-a adus femeii cu care s-a iubit vreme de sapte ani un tort si un buchet de trandafiri albi. Pe langa cadoul solistului, Oana a mai primit flori si din partea avocatilor sai. Daca vedeta s-a bucurat de trandafirii albi de la Pepe, nu acelasi lucru se poate spune si despre produsul de cofetarie, care a ramas in biroul notarului. Bruneta a spus ca nu va gusta din tortul de fructe, marturisind ca ea mananca doar ce-i pregateste menajera ei, Aura.

Au petrecut separat

Dupa ce Oana l-a inselat cu alt barbat, Pepe a decis sa divorteze

Odata iesiti de la notar, Pepe si Oana au luat-o pe drumuri separate. Dupa ce si-a recastigat libertatea, solistul s-a grabit sa plece acasa, pentru a inaugura impreuna cu Maruta apartamentul, care a fost amenajat. Nici Oana nu s-a lasat mai prejos si a anuntat ca va sarbatori cu cei dragi. Intrebata cum s-a simtit cand s-a pronuntat ruptura, bruneta nu s-a abtinut de la glume: “Am simtit asa un fior ca si cand as fi avut un orgasm, cand am semnat actele de divort”. La plecare, ea si-a subliniat noul statut: “I’m free like a bird” (n.r. Sunt libera ca o pasare).

 

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version