Cauta

Moment cu totul neașteptat! Artistă cunoscută, ieșire nervoasă în timpul unui spectacol. Sofia Vicoveanca: ”A fost un gest urât din partea mea” – VIDEO

(sursa foto: Sofia Vicoveanca Oficial/Facebook)

După perioada în care, pe fondul situației generate de noul coronavirus, spectacolele și concertele au fost puse ”pe pauză”, reluarea evenimentelor cu public a fost îndelung așteptată de iubitorii muzicii, inclusiv de către cei care se bucură de acordurile muzicii populare.

Un astfel de eveniment a avut loc recent, în județul Neamț. Doar că a fost marcat de un episod cu totul neașteptat, al cărei protagonistă a fost solista de muzică populară Sofia Vicoveanca.

La un moment dat, când atmosfera părea a fi cât se poate de plăcută, antrenantă, chiar,  cunoscuta interpretă, în vârstă de 79 de ani, și-a întrerupt cântecul, pentru a le transmite, pe un ton apăsat, un mesaj mai multor tineri care se prinseseră într-o horă, în zona din fața scenei.

”Măi, nu vreau să jucați în fața publicului! Hai, afară!”, a fost auzită spunând Sofia Vicoveanca, înainte de a-și relua cântarea.

După cum se poate vedea din imaginile surprinse de martori, hora s-a rupt rapid, iar tinerii purtând straie populare s-au retras din fața scenei. Lesne de înțeles, oamenii prezenți la spectacol au fost surprinși de reacția artistei.

Artista reacționează după incident

Care a intrat în direct, joi dimineață, la un post TV de știri și a prezentat scuze pentru ieșirea sa, pe care a catalogat-o drept ”foarte urâtă”.

”Cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu… (…) îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care nu știu mi-a ieșit, așa, fără să îmi dau seama, (…) altceva nu pot să vă spun, foarte urât din partea mea, recunosc”, a declarat Sofia Vicoveanca, la Antena3.

Solista a explicat că a rămas în pană cu mașina, până să ajungă la spectacol, dar a lăsat să se înțeleagă că nimic nu ar putea scuza o astfel de reacție. ”A fost o zi grea, (…) dar nu are nicio importanță. (…) Sunt lucruri care nu pot să mă scuze de ieșirea mea urâtă, foarte, foarte, foarte urâtă. Cer iertare…” a declarat artista.

YouTube video player
YouTube video player

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version