AcasăPoliticaFlorin Cîțu e nostalgic: „Îmi este și mie dor să merg la...

Florin Cîțu e nostalgic: „Îmi este și mie dor să merg la concerte”. Imaginile postate de premier pe Facebook – VIDEO

Florin cituFlorin Cîțu e nostalgic: „Îmi este și mie dor să merg la concerte”. Imaginile postate de premier pe Facebook - VIDEO

Premierul Florin Cîțu a postat o înregistrare VIDEO, marți, pe contul său de Facebook, în care face un nou apel la vaccinarea anti Covid-19 a populației.

Videoclipul postat de Cîțu este un fragment filmat în timpul unui concert Metallica. Șeful Guvernului spune, în mesajul care însoțește filmulețul, că îi este dor să meargă la concerte.

„Sunt câteva lucruri pe care cu toții le așteptăm pentru sezonul estival. Este clar că putem vorbi de fără mască pe plajă, de exemplu, fără mască dacă mergem la munte, în drumeție, etc. Dar putem să vorbim şi de lucruri sau de facilități, să îi spunem aşa, pentru persoanele vaccinate. Putem să vorbim, de exemplu, de restaurante, care pot să ajungă la capacitatea de 100% cu persoane vaccinate. Vreau să ne reluăm activitățile de dinainte de pandemie cât mai repede. Îmi este și mie dor să merg la concerte, la mare sau să beau o cafea pe terasă, relaxat”, scrie premierul pe Facebook.

Marea relaxare, după 1 iunie

Marți, Florin Cîțu a vorbit despre relaxările care ar putea intra în vigoare de la 1 iunie, dacă se atinge ţinta de vaccinare de 5 milioane de persoane. Printre acestea s-ar putea număra renunțarea la mască pe plajă și chiar participarea la evenimente private pentru cei care s-au vaccinat.

„Se vede clar că accelerarea campaniei de vaccinare a avut un efect pozitiv și numărul de persoane infectate scade pentru că a crescut numărul persoanelor vaccinate. M-am uitat la București, Cluj, Timișoara, Constanța, cam toate sunt peste 20% rata de vaccinare, și dacă ne uităm la municipii Cluj-Napoca este la 34, Bucureștiul e la 30%, deci este clar că în orașe am reușit să avem un ritm puternic pe care trebuie să-l păstrăm. Aici este legătura directă între scăderea numărului de persoane infectate și creșterea ratei de vaccinare. Dacă atingem acele 5 milioane la 1 iunie vă spun că am putea să redechidem mai mult lucrurile”, spunea Cîțu.

author avatar
Andreea Vlad
169 afisari

5 COMENTARII

  1. Din pacate pentru tine nu o sa apuci sa te bucuri de concerte sau de o cafea pe terasa relaxat. O sa ajungi la puscarie papitoiule, iar asta in cel mai bun caz, daca nu ajungi la Targoviste.

  2. Marș, mă, neterminatule! Au ajuns să ne conducă toți proștii, bașca urâți cu spume, de parcă poporul român ar da naștere numai unor borâți făcuți din labă. România – ca și lumea, de altfel – se află pe mâna unor bolnavi psihic, a unor psihopați, pentru că numai niște psihopați pot persista în minciună crasă, in impostură, în crimă, în pofida tuturor evidențelor, la nesfârșit. Ceea ce nu înseamnă că lașitatea și fatalismul poporului care îi suportă sunt scuzabile. Până nu dă de pământ cu ei, poporul își merită soarta. Dacă nu-i îngroapă, îl vor îngropa ei pe el. Bogățiile solului și subsolului ni le vândură și prăduiră, oricum. Le-au mai rămas credința și fibra biologică.

  3. Dle Citu aveam ceva dubii dar astazi m-am lamurit! PNL nu este un partid independent. Depinde de USR PLUS si de UDMR. Ati dovedit-o ieri in Parlament. Evacuarea in toiul noptii a spitalului Foisor si chinurile acelor pacienti nu a avut nici o valoare emotionala pentru PNL. Scaunele din Parlament conteaza. Trei ani si ceva de scobit in nas, urmarit filme pe laptopuri, gargara cu colegii si indemnizatii acestea conteaza pentru PNListii Dvs. De fapt PNL plus fosti PDListi. La vot, la comanda! Normal ca veti apuca vara sa va distrati. Rezistii vor fi sigur de acord. Si UDMR.Doar ca pana atunci mai va. Pentru ca sigur peste o saptamana vom afla ca ne-am infectat din nou in zilele libere de Pasti si ca o luam de la capat.Deocamdata nici covidul din India nu mai spune nimic. Au uitat de el si rezistul Arafat si colonelul Gheorghita.,,Specialistii,, epidemiologici ai dansilor sigur mai analizeaza situatia.Pana acum se vaccinau mult mai multi romani daca exista o informare din partea medicilor epidemiologi si nu lalaieli si bla blauri marca Arafat si Gheorghita. Daca li se spunea romanilor faptul ca vaccinul acesta nu este deosebit de celelalte vaccinuri facute in copilarie si in tinerete. Adica poti face boala dar sub o forma mai usoara. Eista si reactii adverse normale.Si nu erau sacaiti cu inscrierile pentru vaccinare. Acum in sfarsit centrele de vaccinare sunt la dispozitia romanilor si nu invers. Si aud ca in curand se vor putea vaccina si copiii de 12 ani. Pe cand cei de 6 ani si sugarii? Intr-o tara ca a noastra in care nu se stie clar cati locuitori suntem 14, 16 sau 18 milioane este inca bine ca se mai pot da stituatii privind vaccinarile.

  4. Catule, tu ai fost la concert in viata ta doar la cazino…gloaba proasta, se vede pe mutra ta ca intelegi si iubesti muzica…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger