Cauta

Masterchef, specialist in cartofi prajiti

Petru Buiuca, primul MasterChef al Romaniei are un trecut impresionant si a declarat, cu o sinceritate debordanta, ca desi la emisiunea pe care a catigat-o a preparat tot felul de delicatese, el mananca acasa cartofi prajiti.

Petru Buica a castigat premiul de 50.000 de euro la emisiunea MasterChef

Castigatorul marelui premiul al emisiunii MasterChef, Petru Buica, are 23 de ani, este originar din Constanta si s-a mutat la Bucuresti odata cu venirea la facultate.

Constanteanul de 23 de ani este angajat ca office manager la o firma de arhitectura

El a marturisit ca prima data cand a preparat ceva de mancare a fost la 9 ani, cand mamei sale ii era foarte rau si a fost nevoit sa o ajute. Desi parintii i-au spus intotdeauna sa nu umble la aragaz si sa nu se joace cu focul, atunci, pustiul a incalzit pentru mama lui putin lapte si i-a pus putina scortisoara, fiindca i s-a parut interesanta combinatia.

„Mama nu a mancat in viata ei sparanghel”

De atunci, a invatat sa gateasca singur si a spus ca isi doreste ca in curand sa manance sarpe, homar gigant si tarantule, pe care le va condimenta probabil cu sofran, ingredientul lui preferat. Tanarul care a impresionat juriul a marturisit la finalul emisiunii, cu lacrimi in ochi, ca MasterChef i-a schimbat viata. „Eu chiar fac cartofi prajiti acasa si sa castig o chestie de asta… Maica-mea a mancat sparanghel pentru prima oara la proba si are 50 de ani! Acest premiu mi-a schimbat viata. O sa ii ajut pe ai mei sa plateasca un credit. Tata nici nu stie ca am fost in acest concurs!”, a spus tanarul, emotionat.

Pranz  prelungit cu colegii de serviciu

Dupa ce a absolvit facultatea de profil economic, Petru a lucrat la mai multe firme, iar acum este office manager la un birou de arhitectura. Ieri, reporterii „National” au incercat sa discute cu MasterChef-ul, insa acesta nu a fost de gasit, intrucat a participat, alaturi de colegii de serviciu, la un pranz prelungit care a inceput pe la 12.00 si s-a incheiat dupa ora 18.00. Dupa atatea delicatese preparate in timpul emisiunii, probabil i se facuse pofta de niste cartofi prajti bine si de o salata de rosii zemoase, ca la mama acasa.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version