Cauta

Maria Dragomiroiu, SCÂRBITĂ de litoralul românesc: „Să ceri 100 de lei doar pentru parcare…”

Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu s-a implicat şi ea în discuţiile ce ţin de starea litoralului românesc. Interpreta de muzică populară a afirmat că a renunţat să mai meargă pe plajele publice sau chiar în staţiunile noastre, din cauza preţurilor şi a mizeriei.

Ea nu mai face plajă de 20 de ani și explică motivele pentru care a decis să nu apară în costum de baie, în văzul lumii.

Maria Dragomiroiu stă pe litoral, dar nu face plajă

Artista de 67 de ani stă în Eforie Nord, dar nu mai merge la plajă de 20 de ani.

De la ziua mea nu am mai dormit decât 7-8 ore. Nu am avut când. Am venit la mare, dar am fost plecată mai mult. Așa arată viața unui artist. În weekend, am avut contract și am fost să cânt în altă parte. Vin, plec, viață de artist.

Cu prețurile la mare cred că s-a făcut o mare greșeală. După ce că viitorul nu e roz și sunt atâtea probleme, să ceri 100 de lei doar pentru parcare, cât am văzut, nu se poate!

Sau că șezlongul este nu știu cât….Nu știu, ar trebui să existe un echilibru. Te mai uiți și în jurul țării tale, să vezi cum fac alții. Trebuie să fie omenește

Stau la hotel, la etajul 6, văd marea de sus și mă simt bine, stau cu ușa deschisă la balcon, bate briza. Vin așa de obosită aici că îmi mai revin și eu și mă mai odihnesc.

Eu nu mai fac plajă de ani de zile, de cel puțin 20 de ani. Sunt un om pudic. Unde să merg?

Să ies la plajă unde nu e lume îmi trebuie timp, să iau mașina, să caut un loc… mergeam înainte spre Agigea, unde este o plajă sălbatică. Dar, în general, nu merg la plajă, punct!”, a declarat Maria Dragomiroiu, pentru fanatik.ro.

Vrea să renască spectacolele de vară

Impresarul Bebe Mihu, cel care este soţul Mariei Dragomiroiu, își dorește ca acest gen de spectacole de pe litora să nu “moară”.

Este cel mai ieftin mijloc să te simți bine, să te distrezi la mare. Mai mergem la Saturn și la Techiorghiol, unde autoritățile s-au implicat și au reparat teatrul ce poartă numele regretatului nostru coleg, Jean Constantin.

Mai cântăm la Eforie Nord, unde este cea mai multă lume și e foarte frumos. Anul acesta ajungem și la Neptun, apoi la Mamaia. În Constanța nu mai mergem de ani de zile, de când urcam pe scenă la Soveja”, spune Maria Dragomiroiu.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version