Cauta

Investiţiile SECRETE pe care le face Dan Negru cu banii câştigaţi în televiziune

Dan Negru, prezentatorul de la Kanal D, a dezvăluit în ce a investit banii de-a lungul timpului. Prezentatorul de la Kanal D consideră că a fost mereu cumpătat.

Omul de televiziune a vorbit despre banii pe care i-a investit de-a lungul timpului și se consideră o persoană cumpătată. De multe ori, prezentatorul a fost numit “zgârcit”.

Negru a investit banii în imobiliare

Dan Negru consideră că este mai degrabă cumpătat, din moment ce a preferat să nu investească în mașini sau haine scumpe, ci în ceva de durată. Vedeta respinge termenul de „zgârcit”.

El este de părere că această atitudine l-a ajutat foarte mult, așa că acum se bucură că nu a investit banii pe lucrurile inutile.

M-am regăsit în cumpătare, dar unii au tradus asta în zgârcenie. Acum îmi place și chiar mă laud cu asta. Acum 20 de ani, colegi de-ai mei își luau mașini sau haine de firmă din banii câștigați.

Eu, zgârcit, investeam în ceva ce rămâne. În cărămizi sau teren. Mașinile și hainele de firmă s-au devalorizat. Celelalte au crescut. Mă bucur că am fost zgârcit…”, a declarat Dan Negru într-un interviu pentru VIVA.

Îi place să fie vedetă

Bărbatul recunoaște că există mai multe părți bune atunci când ești persoană publică.

Sincer, nu am găsit dezavantaje și fac treaba asta de 30 de ani. Pe mine mă bucură atenția oamenilor pe stradă sau oriunde, nu mă obosește. Atenția lor arată faptul că îți faci treaba bine.

Avantaje sunt multe, dar cel mai importat e că simți iubirea, uneori și reproșul oamenilor. Le simți oriunde, în magazin, pe stradă, oriunde. Nicio altă meserie nu-ți dă șansa asta”, a spus acesta.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version