AcasăMONDENDan Negru, mesaj DUR pentru părinţii români, de Paşte: "Nu fiţi proşti"

Dan Negru, mesaj DUR pentru părinţii români, de Paşte: „Nu fiţi proşti”

Dan NegruCum se numește noua emisiune a lui Dan Negru de la Kanal D. E vorba despre un quizz-show simplu

Dan Negru i-a sfătuit pe părinţii români să-şi crească micuţii în spiritul credinţei. Să le explice copiilor ce înseamnă, de fapt, Sărbătorile Pascale.

Prezentatorul de la Kanal D a transmis un mesaj dur către societatea noastră, care, consideră el, riscă să-şi piardă din valori.

Negru, un promotor al religiei în şcoli

Dan Negru a scris un mesaj pe Facebook dedicat românilor. Acesta îi îndeamnă pe părinți să le spună copiilor că Paștele înseamnă Iisus.

Chiar dacă credeţi sau nu, spuneţi-le copiilor voştri că Paştele înseamnă Iisus. Creşteţi-vă copiii deştepţi, culţi. Cultura şi bunătatea vor face diferenţa în generaţia lor”, a scris acesta.

Omul de televiziune a continuat mesajul punctând faptul că românii își urăsc propriul popor și iubesc alte popoare, lucru pe care nu poate înțelege.

Adversarii religiei în şcoli au o problemă cu religia autohtonă, dacă s-ar introduce cursuri de filozofie buddhistă, cei ofensaţi ar fi mai puţini. Zicea Vieru: «doi vrăjmaşi are romănul: ura pentru ai lui şi iubirea pentru straini”, a notat acesta

Dan Negru îndeamnă părințiii să nu îi oprească pe copiii lor din drumul cunoașterii și să le arate ce înseamnă, cu adevărat, o cultură religioasă.

Nu le tăiaţi copiilor aripile cunoaşterii! Să trăieşti într-o Europă creştină şi să nu ai cunoştinţe elementare de cultură religioasă, e o formă de prostie fudulă.

Nu fiţi proşti! Nu vă condamnaţi copiii la prostie! Patimiile lui Iisus nu trebuie să-i sperie! Iisus nu ne cere să murim că EL, ne cere sa trăim ca EL…Creşteţi-vă copiii deştepţi…

Apoi, târziu, când vor fi bătrâni şi împovăraţi, poate îşi vor găsi alinare. «Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi şi EU vă voi da odihnă…». Hristos a inviat!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
829 afisari

10 COMENTARII

  1. Ziare.com UN SITE CE INSTIGA LA URA , CARE IMPUNE CENZURA SI DICTATURA IN ROMANIA !!! FALSI JURNALISTI , SIMPLI COPISTI PLAGIATORI, LINGAI IN CÙR A CLASEI POLITICE , MÙISTI PROFESIONISTI , JEGURI PATENTATE , PLEAVA JURNALISMULUI DE CEA MAI JOASA SPETA , COLABORATORI VIERMANOSI , DEJECTII UMANE .GUNOAIE INFECTE
    SLUGILE CREDINCIOASE SUNT ZILNIC CU ARTICOLE ELOGIOASE , SCARBOASE PANA LA VOMA , SI ODE LA ADRESA JEGURILOR DIN FRUNTEA TARII CE AU DISTRUS TOTAL ROMANIA SI AU INDATORAT-O PENTRU SECOLE

  2. Acest limbric eunuc își da cu părerea despre un drept fun damental NATURAL al individului(…), care și in constituția României este abordat abuzator, acela de a-ti alege in ceea ce crezi (când crezi e pe jumătate fals) si a lasă părinții idioti sa își spele pe creier odraslele.
    Baga-mi-as pw la in biserica voastră imbecilă și cw rvă.

    • Sa-ti ceri scuze public tuturor credinciosilor pe care ii jignesti in sfanta zi de Paste. Cer administratorilor acestui site sa nu mai permita acestui satanist progresist sa-si verse laturile aici! Hristos a Inviat pentru toti crestinii!

      • Ioane!!!? Mictionez pe crucea mă tee! Și pe toate bazaconiile și mizeriile voastre becisnice. Auzi?! dumnezeu, isus și cwu rva de măriuca sunt ortodocși sau ca ca ca tolici?!
        Schizofrenici in aer liber…

  3. ” Iisus nu ne cere să murim că EL, ne cere sa trăim ca EL ” – asta e aforism al lui Vadim Tudor. Dane, specificā sursa, Dane!

    • Atunci vreau și eu o magdalenă de fu țuț, sa fiu precum labaretele isus. Dar sa fie bună pe ciocan (vorba ălora din las fierbinti).

  4. Nu trebuie spalat creierul la copii cu religia ,religia este o mare pacaleala a omenirii ,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger