Cauta

Delia Antal a ratat „Oscarul”

A fost invitata printului Rashid Al Habtoor din Dubai, la turneul de polo „The Al Habtoor Royal Windsor Cup Final”, organizat la Windsor. Un bun prilej de a fi langa Regina Elisabeta, spune ea.

Delia Antal bate cu pumnii si picioarele la poarta consacrarii. Si poarta ramane inchisa

Din poze nu se vede asta si nici nu ar avea cum, suverana avand locul ei, separat, alaturi de curtea regala. S-a intalnit chiar si cu Madonna, la schi, in Elvetia. Greu de spus cum s-au intalnit, pentru ca singura spune ca erau la mare distanta una de alta. Este surprinzator, totusi, ca Madonna nu a recunoscut-o. Hai, Madonna ca Madonna, sau Valentino, designerul, da’ nici Regina? Iar astea sunt farafastacuri, daca stau bine si ma gandesc, ce mare lucru e sa stai langa Regina? Langa ea au stat Armand Assante si Michael Bolton, ba chiar a luat masa la Roof Gardens, local frecventat si de printul William si Kate Middleton. Si? Pai ce, eu, la Roma, nu am mancat in taverna in care Garibaldi si Mazzini infulecau paste la 1849, intre doua atacuri franceze asupra orasului?

Al naibii de mult seamana povestile ei cu cele debitate de Anamaria Ferentz, care bombarda tabloidele romanesti cu pozele ei din SUA, alaturi de celebritati. Iesea omul de la cumparaturi, de la toaleta, hop si ea sa-si faca poze cu el, aratand cat de vedeta este. Si eu, la Paris, m-am pozat in curtea casei lui Pompidou si i-am spus maica-mii ca e noua mea resedinta. Iar cu Obama am zeci de poze, la masa, in cadrul campaniei „Cina cu Obama”. Doar cu 1 dolar cotizatie, dar asta nu m-a impiedicat sa spun tuturor ca masa era oferita in cinstea mea.

Dar Delia are si un film, „Dora”, despre care a umplut lumea. Unul singur. Iar nepriceputii aia de la „Oscar” nu l-au nominalizat. Nici macar la categoria figuratie. Huuuoo! Voi chiar nu ati auzit de Delia Antal?

Piti-analist

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version