Cauta

Dan Negru a răbufnit în Vinerea Mare: „Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool”/De la ce a pornit totul

Dan Negru a răbufnit în Vinerea Mare: „Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool”/De la ce a pornit totul (sursa foto: Facebook/Dan Negru)

Gurul indian Sadhguru a venit, recent, la Arenele Romane, iar mulți oameni s-au grăbit să meargă să-l vadă și să-l asculte. Inclusiv vedete din România.

Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de emisiuni de televiziune din România, a transmis un mesaj scurt, dar cât se poate de grăitor, în Vinerea Mare.

Totul, după ce a văzut câtă lume s-a înghesuit să ajungă, în 21 aprilie, în Joia Mare din Săptămâna ce precede marea Sărbătoare a Sfintelor Paști, la un eveniment la care a fost prezent un gurul Sadhguru, fondator al mişcării „Salvează Solul”.

„Un guru yoghin indian a adunat ieri (joi-n.red) mii de oameni în București. Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool”, sună constatarea pe care a făcut-o publică Dan Negru, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, datând din 22 aprilie și însoțită de o poză de la Voroneț.

Dan Negru: „Ăștia suntem…”

Și nu sunt singurele aspecte pe care a ținut să le comunice noua vedetă de la Kanal D, în Vinerea Mare din Săptămâna Patimilor.

„O cântăreață cunoscută îmi trimite in fiecare dimineața pe whatsap câte o mantară. Când i-am spus să încerce și cu „Tatăl Nostru” m-a privit cu mirare. Eram retrograd.

Un prieten are casa ticsită de bețișoare aromate. „Alungă spiritele rele” mi-a explicat. Cand i-am sugerat tămâia mi-a zis că sunt înapoiat.

Ăștia suntem…

Cel mai greu e să rămâi tu însuți când toți ceilalti vor să te facă altceva !”, a conchis Dan Negru.

Loredana s-a pozat alături de Sadhguru: Visul meu a devenit realitate!!

Printre vedetele care au postat pe rețele de socializare fotografii în care apar alături de gurul cunoscut drept Sadhguru se numără Loredana Groza și Andreea Esca.

„Visul meu a devenit realitate!! Atât de binecuvântată să fiu alături de @sadhguru Nu renunța niciodată la visele tale!”, a ales să transmită, joi seară, cunoscuta cântăreață din România, prin intermediul contului său de pe rețeaua de socializare Facebook.

Ultimele stiri

  • Răzvan Lucescu – titlul de campion cu cel mai înalt grad de dificultate
  • Primarul Capitalei, Nicuşor Dan: „Am nenumărate lucruri pe care mi le reproşez” – VIDEO
  • Nicolae Ciucă îşi lansează cartea: Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziția de la om de armată la om politic
  • Incident șocant la Parchetul Vaslui: o angajată ar fi dat foc unor documente şi ar fi încercat să se sinucidă
  • Ce acte trebuie să duci statului dacă vrei o pensie mai mare. Veste de la Simona Bucura-Oprescu
  • Ai grijă unde bei berea la mare! Poţi primi o amendă de 1.500 euro
  • Miron Cozma, audiat la PG: „Care Mineriadă? Toţi îl susţineţi pe Iliescu. Nu a existat Mineriadă”
  • Ayatollahul Iranului amenință: „Dacă avem și cea mai mică dovadă, vom reacționa dincolo de orice imaginație!” (VIDEO)
  • Cât te costă o noapte de cazare la mare cu „Litoralul pentru toţi”. Programul, în perioada 31 mai – 20 iunie
  • Prețuri de lux la restaurantele din București. Cât costă să iei masa în oraș. De banii ăștia, faci un city-break la Milano!
  • Exit mobile version