AcasăMONDENDan Negru pleacă de la Antena 1, după 22 de ani. Cu...

Dan Negru pleacă de la Antena 1, după 22 de ani. Cu ce post de televiziune va lucra

Dan NegruDan Negru pleacă de la Antena 1, după 22 de ani. Cu ce post de televiziune va lucra

Plecarea lui Dan Negru de la Antena 1 la un post concurent este considerată transferul anului de cei de la Pagina de Media care dezvăluie că acesta va fi realizator la Kanal D, post deţinut în România de Dogan.

Dan Negru era vedeta cea mai longevivă în grupul Intact, lucrând la Antena 1 de 22 de ani.În cei 22 de ani în care a lucrat la Antena1, Dan Negru a prezentat tot atâtea Revelioane. Cu excepţia Revelionului din acest an, toate Revelioanele realizate la Antena 1 de Dan Negru au fost pe primul loc ca audienţă.

Realizatorul a venit în Antena 1 în 1999, de la TVR, iar de-a lungul anilor şi-a pus semnătura pe zeci de formate de divertisment şi a realizat 22 de Revelioane. Prima emisiune realizată la Antena 1 a fost Academia Vedetelor (cu probele „acvariilor”), apoi Bate palma şi Ciao, Darwin (produse de Valeriu Lazarov).

La unele dintre acestea (precum Next Star, Plasa de Stele sau Şerifi de România) a fost şi coautor al formatelor.

Revelionul lui a fost depăşit de Pro TV în 2022

Prezentatorul emisiunii de Revelion de la Antena 1, Dan Negru, a reacţionat la anunţul privind audienţele TV din noaptea de Revelion 2022.

„Am văzut ieri (sâmbătă, 1 ianuarie, n.r.) breaking-news-uri şi zeci de ştiri în care eram subiectul principal şi am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro şi 24,2 Antena a fost audienţa reală a Revelionului in toată ţara, pe publicul naţional ,de la copii la seniori. După 22 de ani , e prima dată când liderul televiziunilor, Pro Tv, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play şi îi aştept în ring la anul! În cei 21 de ani, liderul Pro Tv a încercat diferite reţete de Revelioane, de la showuri mari in studiouri uriaşe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte in pieţe.

După 22 de ani au reuşit să intre în ring şi îi aplaud. Ierarhia televiziunilor româneşti in timpul anului e: Pro Tv locul 1, Antena si Kanal D împărţindu-si locurile 2/3 pe publicul din toată ţara, nu pe diferite main-targeturi. Perfomanţa echipelor mele in cei 21 de ani e că de pe locul 2/3 am învins mereu liderul! Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România Tv după cum cel mai scump a fost ProTv. Niciodată in istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori şi Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare! Eu îi mulţumesc personal lui Gherghe Zamfir care a acceptat invitaţia mea şi a cântat gratuit, fără niciun ban doar din simpla bucuriei a întâlnirii cu românii. Zamfir a şi avut vârful de audienţă al nopţii!”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Andreea Vlad
785 afisari

2 COMENTARII

  1. Un pupincurist mai mare ca asta nu se poate. De unde a strans asta milioane cand un fotoredactor ia salar mediu?E ca Miha Thiganu ce a shupt toate redacțiile pan s-a injidanit apoi sta la Monaco. Voi ati fost macar o ora la Monaco?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger