Cauta

Ce a facut Andreea Marin la scurt timp dupa ce a anuntat ca pleaca de la TVR!

Imediat dupa ce a recunoscut public faptul ca a reziliat contractul cu TVR si, implicit, ca nu va mai realiza emisiunea „Pretuieste viata”, Andreea Marin a decis sa isi ia o mini vacanta, alegand sa se relaxeze la munte, in Romania.

In urma cu doua zile, Andreea Marin anunta pe contul sau de Facebook faptul ca, intr-adevar, nu va mai prezenta emisiunea „Pretuieste viata”, de la TVR 1, iar principalul motiv invocat in presa a fost acela al lipsei de respect cu care TVR isi trateaza angajatii si colaboratorii.

„Dragii mei, oameni buni ca painea calda, Acesta este locul unde ne-ati urmarit in spatiul virtual de la inceputul proiectului de suflet “Pretuieste viata”. (…) Din pacate, realitatea pe care o puteti citi in articolul de mai jos ne convinge sa oprim proiectul pentru moment. Vreau sa va multumesc in numele echipei mele pentru ca ne-ati ales timp de 3 luni cu inima deschisa. Pretuiti viata! Cu drag, Andreea”, a anuntat fosta „Zana” pe site-ul de socializare, confirmand informatiile aparute in presa, potrivit carora nu ar fi fost de acord cu modul in care TVR isi trateaza angajatii si colaboratorii.

La scurt timp dupa ce a postat acest anunt, vedeta de televiziune a postat pe pagina personala de Facebook cateva imagini de la munte, marturisindu-le prietenilor ei virtuali ca se simte foarte bine plimbandu-se prin tara. In una dintre ele, Andreea Marin apare imbracata cu o geaca casual, avand capul acoperit cu gluga unui hanorac negru, purtat pe sub geaca. „Frumosi sunt muntii nostri. E iarna-primavara”, a scris ea. Imaginile au strans rapid zeci de mii de like-uri din partea admiratorilor Andreei.

Foto: Facebook

Ultimele stiri

  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Exit mobile version