Cauta

Badea vs Moraru, razboiul slugilor!

Dialogul inversunat al celor doi realizatori tv, Mircea Badea si Radu Moraru, a sarit gardul decentei si s-a infipt, dramatic si penibil, in abisul prostiei si al marlaniei. Schimbul de replici, uneori de-a dreptul otravite, a degenerat in blesteme cu ”sa mori” si ”cancerul sa te manance”.

Mircea Badea e pitbullul de serviciu al lui Voiculescu

Daca cineva s-ar incumeta sa alcatuiasca un anuar al mojiciei, probabil ca cei doi eroi de mucava ar ocupa locurile de top. Niciunul nu e mai breaz, diferentele constand doar in zgomotul luarilor de pozitie. In timp ce Moraru adopta stilul atacatului pe nedrept, schelalaind la orice scuipat ajuns pe presul lui, latraul Antenelor rupe lantul si face spume la gura chiar si cand cad frunzele pe pragul lui Voiculescu. Degeaba tine steagul sus ca el e independent, pana si orbii vad cine plateste. Iar cine plateste, ala comanda muzica. De dupa paravanul pamfletului, care nu are nimic comun cu emisiunea ”In gura presei”, flegmuieste pe oricine e trecut pe rabojul lui Voiculescu. Nici Robert Turcescu nu a scapat, devenind un ”vierme jegos”. In primul rand pentru ca e la B1 TV, deci de partea Cotrocenilor, si apoi pentru ca Mircea Badea are propriile polite de platit.

Fiecare cu rolul lui

Radu Moraru e responsabil cu stransul scamelor de pe Băsescu

Mai programat in atacuri, caci nu e un prostalau, Moraru adopta victimizarea, mai decenta doar in exprimare, nu mai mult, statut ce ii permite sa-si arate ranile, facandu-si din ele motiv de scandal. A prins spilul ca, desi tine cu cel mai tare in pumni, publicul il ovationeaza tot pe cel cazut la pamant.  Ambii, insa, sub falsul pretext al audientelor, vesnic motiv de galceava, nu realizeaza ca, la un joc de mare risc, regii scot doar slugile la atac.

Mircea Badea, dat in judecata de Radu Moraru pentru amenintari cu moartea!

Din partea puterii, Moraru are ingrata sarcina de a ridica scutul, aparandu-o de pietre. In schimb, Badea, din partea opozitiei, are o sarcina si mai cretina, caci Voiculescu, hai sa fim cinstiti, este in opozitie doar cu el insusi. In timp ce unul are exercitiul guduratului, celalalt exceleaza in vocatia de sluga. Roluri la alegere.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version