AcasăJUSTIȚIEPolițist prins pe picior greșit, amendat. Cât l-a costat lipsa măștii!

Polițist prins pe picior greșit, amendat. Cât l-a costat lipsa măștii!

Mii de amenzi, în 24 de ore. Stau cu ochii pe oameni, să vadă care nu respectă măsurile anti-COVID (sursa foto: Facebook)

Legea e lege pentru toți! În această idee, șefii unui polițist din Gorj au luat degrabă măsuri când au aflat de pasul greșit făcut de acesta.

Este vorba despre un om al legii surprins fără mască într-un magazin din Albeni. După ce cazul a ajuns în mediul online, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Gorj s-a sesizat, iar agentul a fost amendat cu 500 de lei, sancțiunea aplicată în baza legii 55/2020.
”Totodată, a fost dispusă cercetarea disciplinară a agentului de poliție, urmând a fi dispuse măsuri corespunzătoare”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, potrivit radiotargujiu.ro.

Nu este, însă, un caz singular ajuns în atenția opiniei publice, dar și a autorităților. La mijlocul lunii trecute, un polițist local din Craiova s-a ales cu o sancțiune similară, dar și cu o muștruluială zdravănă – presărată cu vorbe dure – din partea unui bărbat care l-a luat la întrebări, după ce l-a și filmat fără mască. DETALII AICI.

E de menționat, totodată, și faptul că deja tot mai multe autorități locale au luat măsuri suplimentare în vederea combaterii răspândirii noului coronavirus, în contextul înmulțirii, în ultima perioadă, a cazurilor de infectări cu COVID-19. Printre acestea se numără și impunerea purtării măștii de protecție inclusiv în spații deschise, unde pot apărea aglomerații. DETALII AICI.

sursa foto: Facebook/Poliția Română

157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger