Cauta

Criminala din Timișoara, în libertate după 13 ani! Studenta care a ucis şi tranşat un bărbat a fost eliberată condiționat

Carmen Bejan

Criminala din Timișoara, în libertate după 13 ani! Studenta care a ucis şi tranşat un bărbat a fost eliberată condiționat

Carmen Bejan, studenta din Timişoara care a ucis şi tranşat un bărbat în 2009, a fost eliberată condiţionat acum, după 13 ani de închisoare.

Sentința ei nu ar fi trebuit să se termine acum, dar autoritățile au decis că trebuie să stea în libertate. Aceasta trebuia să ispășească o pedeapsă de 19 ani și 8 luni de închisoare.

Carmen Bejan trebuie să stea după gratii aproape 20 de ani

Oamenii legii spun că femeia are acum un comportament potrivit, demn de a sta în libertate, după ce a participat la programele de revizuire puse la dispoziție de penitenciar.

„Admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiţionată şi în consecinţă: Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate SATRAN CARMEN, condamnat la pedeapsa de 19 ani şi 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinţei. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, din care, suma de 340 lei reprezentând onorar pentru avocatul din oficiu, avocat Bozeşan Maria se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare”, a fost hotărârea definitivă a judecătorilor.

Carmen a ucis și tranșat un bărbat, împreună cu iubitul ei din acea perioadă, Sergiu Florea. Ambii erau studenți la Medicină, dar aveau cu totul alte pasiuni, ce nu se potriveau deloc cu domeniul în care activau ei. Femeia întreținea relații cu bărbați, contracost, iar cel ucis era unul dintre clienții ei.

Carmen a încercat să își refacă viața în închisoare, după ce s-a îndrăgostit de un traficant de droguri, cu care a rămas și însărcinată. Fosta studentă la medicină a născut în mai 2012, însă copilul a murit la naștere, pentru că avea malformații grave. Potrivit medicilor, fetița s-a născut fără mâini, abia respira şi avea malformații la creier, din cauza cărora a murit imediat.

Ultimele stiri

  • Poza Zilei
  • Horoscop 20 mai 2024 – Veți obține ceea ce doriți dacă vă folosiți seducția
  • Alege ce citești
  • USR – și falimentul este garantat!
  • SUA și China, pe cale să înceapă „decuplarea”?
  • Revoluția engleză anti-VAR se propagă în Europa?!
  • Ce înseamnă să te pui cu Rusia. Băncile occidentale trag ponoasele
  • „Bogăția discretă”: strategia menită să evite ochii curioși
  • Sancțiunile sunt doar pentru fraieri. Companiile din UE se îmbogățesc din afacerile cu Rusia
  • Nimic nu se pierde, totul se transformă. Apa din haznale trebuie folosită în agricultură
  • Exit mobile version