AcasăJUSTIȚIECarmen Șatran, studenta criminală din Timișoara, eliberată condiționat. Cum justifică magistrații hotărârea

Carmen Șatran, studenta criminală din Timișoara, eliberată condiționat. Cum justifică magistrații hotărârea

carmen satranCarmen Șatran, studenta criminală din Timișoara, eliberată condiționat. Cum justifică magistrații hotărârea

Carmen Șatran, tânăra care a ucis și tranșat un bărbat într-un cămin al Facultății de Medicină din Timișoara, a fost eliberată din închisoare.

Judecătorii au decis să o elibereze condiționat pe Carmen Șatran, aflată după gratii din anul 2009. Ea a fost condamnată la 19 ani și 8 luni de închisoare după ce, împreună cu prietenul ei, a ucis și tranșat un bărbat într-o cameră a unui cămin al Facultății de Medicină din Timișoara.

Carmen Șatran a ispășit 13 ani din pedeapsă

„Admite propunerea formulată de comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Gherla şi, în consecinţă:

1. Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate Șatran Carmen, condamnată la pedeapsa de 19 ani 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinţei.

2. Atrage atenţia condamnatei că, în cazul în care va comite o nouă infracţiune, se poate dispune revocarea liberării condiţionate.

3. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului.

4. Stabileşte suma de 313 lei reprezentînd onorar pentru avocatul din oficiu, care se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, domnului avocat Şinca Radu-Teodor. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea sentinţei la dispoziţia intimatei şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, azi 01.08.2022”, au decis magistrații.

Magistrații au considerat că femeia a făcut destulă pușcărie, așa că au dispus ca aceasta să fie eliberată condiţionat. Totuşi, pe 3 august, Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla a depus contestaţie, care urmează se judece.

author avatar
Andreea Vlad
1.111 afisari

8 COMENTARII

  1. … „destulă” pușcărie înseamnă vreo 25 de ani ptr așa ceva!….

    • avand in vedere ca victima era tig@n, nu trebuia sa faca niciun an de puscarie din contra trebuia decorata.

    • Gian Caldarar alias Trifu Schrott ”victima” fura geamantane in ptre in 83 cand l-am retinut la Timisoara in gara!”

    • Unde o pot gasi pe fata asta. Vreau sa o iau de nevasta. Sa fac cel putin 6 copii cu ea. Poate asa mai scade numarul rromilor.

  2. „Magistrații au considerat că femeia a făcut destulă pușcărie,”
    Magistrații au considerat că femeia tânăra a făcut destulă pușcărie,
    asa e mai exact
    draga AVlad.

  3. Destula nu poate fi decat durata pentru care a fost condamnata. De aia a fost proces și a existat o deliberare, pentru a stabili cea mai potrivita durata a pedepsei. Aceasta eliberare mi se pare un abuz, in condițiile în care infractoarea nu sufera de o boala care nu poate fi tratata in penitenciar.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger