Cauta

Ziaricii care l-au susţinut pe Ciurli Burli sunt la fel de vinovaţi ca neopropagandistul

„Federatia Romana de Fotbal e in situatia Frantei, din 1871, cand au navalit closarzii Comunei din Paris in Luvru si au vrut sa dea foc tablourilor semnate de mari maestri. Pana la urma, zdrentarosii au demolat Coloana lui Napoleon, din Place Vendome. Closarzii fotbalului romanesc au intrat pentru prima data, pe 5 martie 2014, intr-o cladire de sticla si au un sef recrutat de la gradinita politica.”

Aceste randuri le-am publicat pe 6 martie 2014, in „National”. In acea vreme de rusine fotbalistica, ziaricii imputiti care-l injura azi pe Daum, doar pe Daum (cine e Daum?, nu ma intereseaza Daum!), aveau doua teme. Aplaudau galeriotii care strigau „opt puscariasi asteapta un Nas” si il laudau pe „acest tanar care vorbeste frumos”.Nu, prostoboilor! V-am explicat din prima zi de mandat a utecistului ca „acest tanar vorbeste stricat limba romana si e mai nociv decat un analfabet”. Analfabetul are o anumita candoare. Mitrea Cocor cu wireless are o anumita misiune. Dar ziaricii panaramezi fara cultura, fara repere, fara rusine il invitau pe Ciurli Burli la emisiuni. Iar acum il injura pe Daum. Neamtul cu mustata pudrata reprezinta o replica insignifianta a cutremurului din 4 martie 2014. El este efectul generat de acesti ziarici la fel de vinovati si de politruci ca Vasile Dancu si Gabriel Oprea, mentorii absolventului de Stefan Gheorghiu de tip nou. Ziarici, zdrente de ziarici! Il injurau pe Hagi si il aveau ca model pe numaratorul de cornere Andrei Vochin, sfetnicul lui Ciurli Burli. Daca as spune ca Vochin e prost, i-as face un compliment. Prostia e vasta, amuzanta. Vochin este nerozia fara relief, este neted, este soporific, este uscat, este searbad, este nascut putred, este consumator de oxigen degeaba. Vochin este cel mai inteligent om din FRF.

Ultimele stiri

  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Incendiu puternic lângă București. Pompierii au intervenit de urgență în Mogoșoaia
  • Țările UE „Big Bang” riscă să-și piardă avantajul competitiv
  • Cap compas Riad. Petrobogăția atrage giganții bancari
  • Vehiculele Green Deal nu sunt pentru muritorii de rând. Prețurile cresc, în loc să scadă
  • Exit mobile version