Cauta

Zelenski și Florin Călinescu

Ceaușescu a fost la putere 24 de ani și niște estropiați îl înjură cu osârdie de 33. Nicolae Ceaușescu e înlocuit azi de fiii securiștilor care l-au trădat. Au murit Ceaușescu și PCR, dar ne-a rămas Securitatea. În locul lui Ceaușescu avem niște imberbi asasini economici. Anticomunismul la seral devine deja mai periculos decât comunismul naționalist și de uz personal al lui Ceaușescu. Buhaha, e teoria conspirației, nu-i așa? Singurul argument al Generației Gadget este o lozincă: teoria conspirației. Ce teorie a conspirației visați, panaramezilor? Când au venit în Piața Victoriei și oameni sinceri, care au scris pe pancarte că multinaționalele externalizează tot profitul, i-ați gonit. V-a organizat Secu pe centurile de socializare mai bine ca activiștii PCR la demonstrațiile de 23 August.

În Uniunea Sovietică divorțează două state care au făcut rău României. E o chestiune confirmată istoric și statistic, nu doar prin sânge, lacrimi și poezii. Pe ambele state scrie Hrușciov, un criminal stalinist (ulterior destalinizat la mișto) pe care până și comuniștii noștri s-au chinuit să-l dea afară din România. Iar câteva sute de mii de ignoranți impresionabili și-au pus la poza de profil steagul unei țări care ne-a furat teritorii, ne-a închis școli și biserici, ne-a rusificat certificate de naștere.

Turcii ne-au umplut de represalii doar când i-am trădat, inclusiv în cazul Brâncoveanu – în spatele acelei crime a fost o mare afacere de spionaj. Rușii și ai lor nu și-au respectat niciodată promisiunile făcute României. Nu există cuvânt de onoare, caracter și recunoștință în Uniunea Sovietică.

Vreau să văd și eu cum ne va trata Ucraina după ce se va termina războiul. Zelenski este invenția unui mogul de televizie pe nume Kolomoisky. Un fel de Adrian Sârbu cu mai mulți bani, care a investit într-un actor mai netalentat decât Florin Călinescu. Da, că vă convine sau nu, că îmi convine sau nu, fiindcă eu m-am certat public cu el, Florin Călinescu a schimbat nu numai televiziunea din România. El a deșertificat și discursul politic. Uneori pleca pe câmpiile deloc elizee ale aberației și ale egolatriei, îl pocnise paranoia fără a avea pecetea lui Adrian Păunescu, dar Călinescu a fost mare.

Știți ce i-a făcut Zelenski lui Kolomoisky? I-a retras cetățenia. Dar sunt convins că eroul planetei și al revistei Vogue își va pune la profil steagul României. Stați liniștiți, așteptați, e băiat recunoscător! Asta nu-l face pe Putin cu nimic mai bun. E un prădător revanșard, un complexat care a adunat ura de când era kaghebist în RDG până prin 2005.

S-au certat aversul și reversul rublei, șpițul și tocul cizmei sovietice.

Ultimele stiri

  • Rareş Bogdan: Avem o șansă istorică pentru Capitală/Referiri la „partidul extremist” AUR: Să sperăm că partidul pro-rus nu va intra deloc în Parlament
  • Umanismul golănesc al Occidentului
  • Trump Trade Wars 2.0 – pericol real sau sperietoare?
  • Am avut un ministru formidabil și n-am știut
  • Accident grav. Cinci răniți, după ce un microbuz s-a izbit de un copac, în Gorj
  • Reacţia DURĂ şi încisivă a lui Piedone după ce Nicuşor Dan a anunţat că rezolvă problema traficului în 2035: „Ai dat căruța în gard, mincinosule!”
  • Stormy Daniels a povestit cum Donald Trump a provocat-o să-l „pleznească la fund”: „Mi-am pierdut cunoștința”
  • Avertizare de ploi, grindină și vijelii. Zonele aflate sub COD GALBEN – HARTA/Cum va fi vremea în București
  • România poate scăpa mai repede şi mai ieftin de „blocurile gri”. Legea ce merge la promulgare schimbă tot pentru locatari
  • Nicușor Dan recunoaște că e incapabil să rezolve problemele din Capitală. Traficul și apa caldă, peste alte două mandate
  • Exit mobile version