Cauta

Un CNA mai rafinat si mai eficient

Mircea Sandu mi-a facut onoarea de a ma pune in Comisia de Etica a FRF. Din comisie mai fac parte avocatul Gabriel Zbarcea, academicianul Razvan Theodorescu, antrenorul Anghel Iordanescu si cantaretul Dan Bittman.

Ii multumesc presedintelui FRF ca a avut incredere sa-mi dea postul, functia, nu stiu cum sa-i zic, pentru ca n-am fost si nu voi fi vreodata functionar. Bineinteles ca, imediat dupa ce s-a difuzat stirea, au inceput sa sune telefoanele de genul  „Razvanele, e adevarat ca Bittman va canta «ti-am dat un ineeeeel!», iar Iordanescu va continua «mare cat cascheta mea, mare cat cascheta mea»?”. Intrebarea apartine unui personaj tonic din fotbal, caruia ii voi scrie doar prenumele — Mugurel. Sobolanilor de pe net n-am ce sa le raspund. Chiar daca estropiatii si-ar da numele si adresele, tot ar mai avea mult pana sa existe. Si mie mi se intampla sa nu-mi placa materiale din ziare sau figuri din media, dar nu m-am apucat vreodata sa mazgalesc mizerii sub un articol. Iar celor  care vor asocia imaginea FRF cu vechile si viitoarele mele pareri despre oameni din fotbal sau din presa („ma plictiseste deontologeala lui Tolontan”, „Vochin e un numarator de cornere”) le transmit de pe acum ca sunt niste tampiti. Daca Mircea Sandu considera ca am gresit atragand animozitati din start, il rog sa procedeze in consecinta. Asa cum m-a pus, sa ma dea afara!

Cu ce se va ocupa aceasta comisie? Stiu doar in linii mari. Prima ei reunire va avea loc pe 31 august. In niciun caz nu o sa spanzure diversi domni vociferanti fiindca au pierdut la table. Comisia a fost alcatuita pentru ca in fotbalul romanesc se vorbeste mult si prost. Publicul educat si companiile serioase fug de campionatul nostru. Creste zgomotul, dar se imputineaza (tele)spectatorii si fondurile. Mi-ar placea ca aceasta comisie sa fie un CNA mai rafinat si mai eficient.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version