Cauta

Teoria conspirației a fost înlocuită cu teoria „nu mai merge vrăjeala”

1. Mostră de propagandă progresistă. Parțial eclozații povestesc cu un aplomb demn de o cauză eco-anarhistă că România a primit Dobrogea în urma unei combinații între turci și ruși. Bun, nu intru în asta. Dar tefeloazele știu ele sigur-sigur că teritoriile pentru care se bat ucrainenii și rușii îi aparțin independentului, profund independentului Zelenski. Bă, copii, haideți să revenim la oile și la vacile noastre, dacă tot aveți boală pe mașinile cu benzină, dar vreți să furajați vacile printr-un rezervor și le-ați găurit burțile! Să ne întoarcem la ce știți voi mai bine – la legat oameni! Când vreți să mai priponiți un primar sau un ministru PNL sau PSD, nu mai condamnați și subordonați de-ai lui ca să vă justificați fapta. Ați băgat la pușcărie femei nevinovate, cu plozi acasă, care au semnat ca să nu-și piardă slujbele.

2. S-a întors covidul, este? Esteeee! Acum ce să ziceți voi? Când ți-ai atașat la profilul de pe centura de socializare „și eu mă vaccinez” plus „steagul Ucrainei” înseamnă că gândesc pentru tine cei care iau bani de pe urma ta. Asta-i Teoria Conspirației, normal. În cazul Covid, Teoria Conspirației a fost bătută de teoria „Nu mai merge vrăjeala”. Auzi, să ne înfigem a patra doză de vaccin! Eu am două. Pot să fac încă două într-o singură zi? Vreau să recuperez, ajutați-mă!

3. Cu o propagandă bine administrată ne vor vaccina iarăși. Deocamdată, vrăjeala prinde doar la 7% din populația României, adică la panaramezii eminenți din Generația Gadget, care trăiesc în „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, deși nu știu ce-i aia. Liderii apreciați ai Europei sunt un președinte care s-a însurat cu bunica lui, un alt președinte care îl imită (din ce în ce mai slab) pe Charlie Chaplin, și o duduie premier care a renunțat la îmbrăcămintea de doamnă pentru uniforma de cântăcios valpurgic. Europa e un salon, în care felcerii sunt mai bolnavi decât pacienții. Ăștia nu se lasă. Ar fi în stare să ne bată cu ceasul de la gară ca să prospere Big Pharma și băiețașii trimiși de la Viena.

4. Pentru prima dată sunt de acord cu useriștii. Da, eu sunt pentru avort. Dar nu înțeleg ce treabă au useriștii cu avortul. Ei sunt ca într-un banc care mi-a venit pe whatsapp. În tabără, profesorii le-au spus liceenilor „veți fi cazați astfel: în camera 1, un băiat și o fată, în camera 2, un băiat și o fată, în camera 3, un băiat și o fată, în fiecare cameră, câte un băiat și câte o fată, ca să fim siguri că nu vă f…”

Ultimele stiri

  • Aeroportul București-Sud va deservi peste 11 milioane de pasageri/ Băluță: Împreună am făcut primul pas – GALERIE FOTO
  • Șeful Casei Naționale de Pensii, anunț de ultimă oră pentru pensionari. Hotărârea, publicată în Monitorul Oficial
  • Nicușor Dan, complice prin pasivitate și dezinteres la dezastrul și jaful de la Arena Națională
  • Speranța gimnasticii românești între cei „100 de tineri pentru dezvoltarea României”
  • Candidatul AUR la Primăria Capitalei: Procurorii ne-au anunţat că au început urmărirea penală în urma plângerii la DNA împotriva lui Nicuşor Dan
  • Un bărbat înarmat care a încercat să incendieze o sinagogă din Franța, ucis de poliţie
  • Comunicat de presă COLEGIUL ECONOMIC ”VIILOR”
  • Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în prima parte a lunii iunie
  • Terifiant! Director de închisoare, asasinat. Primise ameninţări cu moartea de la deţinuţi
  • Planuri de călătorie date peste cap. Zeci de oameni au ratat zborul Cluj Napoca-Paris. Ce s-a întâmplat la aeroport
  • Exit mobile version