Cauta

Sugrumarea istoriei și boicotarea Excelenței

1. Scenariul roșu, ce scenariu roșu, ne-ați zăpăcit cu scenariul roșu! Scenariul roșu, de la carnetul roșu PCR, are loc în aceste zile în politică. Vorbitorii de giboneză corporatistă din USR au ridicat manichiurile împotriva legii potrivit căreia Statul Român sprijină  material așezămintele monahale de la Muntele Athos. Neouteciștii din Partidul Fred și Barna n-au votat doar împotriva Religiei și a Tradiției. Pluseriștii au sugrumat istoria. Ctitori sau donatori români la Athos au fost Constantin Brâncoveanu, Ștefan cel Mare, Mircea cel Bătrân, Mihai Viteazu, Neagoe Basarab. În România, Familia Regală Hohenzollern a trecut la Ortodoxie. Nu mai știu cine spunea că fără Ortodoxie, românii sunt ca niște iepuri vii aruncați într-un sac.

2. Cozmin Gușă a câștigat un nou mandat de președinte al Federației Române de Judo. Alegerile de la FRJ au fost exact ca la FRF, în 2018. Pe Ionuț Lupescu l-au suținut Mircea Lucescu, Sir Alex Ferguson, Hagi, Chivu. Degeaba. Pe contracandidatul lui Gușă l-au sprijinit campioana olimpică Alina Dumitru și Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo. Degeaba. La noi contează ce vrea domnul Vasile Dîncu. 118 tarabagii au votat pentru Gușă. Chestia asta se numește Boicotarea Excelenței în Sport.

3.Probleme grave în partidul condus de Orban. 95% dintre peneliști nu-i mai suportă pe useriști, dar Iohannis e obligat să joace la mai multe capete. Sasul elocvent ca un Trabant e de partea liberalilor. Dar n-o mai are pe Merkel și trebuie să tragă pentru Bruxelles, așa că a rechemat vreo 20 de ambasadori, pe care îi va înlocui cu tot felul de agregări deconcertante din USR. Șansa lui Iohannis e că alegerile sunt departe. Dacă ar fi anul ăsta, Herr Spielhosen Brr Brr ar dispărea o dată cu USR. Și nu i s-ar trage de la PSD. La ultimele alegeri, fiecare Biserică a adus minimum 20 de voturi pentru AUR. Și avem 15.500 de Biserici. Imaginați-vă că teroarea useristă, girată de Iohannis, va continua. Fiecare Biserică va aduna ușor 50 -100 de voturi pentru un partid tradițional, nu neapărat AUR. AUR e un copil cu instabilitate psihomotorie, conceput în grabă și născut prematur, spre deosebire de USR, care este un copil făcut din caliciul (calici înseamnă înveliș floral extern) fundamentalismului anticreștin. USR lucrează pe model Hrușciov. Care e modelul Hrușciov? „Aveți atâtea Biserici și încă n-ați băgat excavatorul?”

Ultimele stiri

  • Accident grav: au fost implicate un autoturism şi un autobuz. Șase persoane, duse la spital
  • Cel mai mare criminal în serie din istoria Canadei, Robert Pickton, a murit. Fusese atacat în închisoare
  • ÎPS Teodosie: Orice atac de panică „însemnează o împuţinare de suflet”/ Ce spune Arhiepiscopul despre „patima” statului la telefon
  • O mașină a luat foc pe Autostrada București-Pitești. Care a fost cauza izbucnirii incendiului
  • Horoscop 2 iunie 2024. Primiţi nişte veşti importante
  • Burduja, despre întâlnirea cu Iohannis, de la Cotroceni: „Nu este o chestiune neobişnuită” – VIDEO
  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Exit mobile version