Cauta

Sasul elocvent ca un Trabant a scos grenada si i-a explodat in obraz

Nu pot sa uit ce ticalosii a facut Iliescu in decembrie ’89-iunie ’90, asa ca duminica voi sta acasa. Daaaa, imi ciordesc astia votul, cunosc, cunosc! Victore, poti sa-l furgasesti, desi nu-ti trebuie! Castigi si daca il vor stampila pe Iohannis diaspora italiana din America si diaspora maghrebiana din Franta.

Televiziile ne prezinta un promo electoral cu bunicul lui Iohannis, mare ceasornicar. Intr-o lume a cronometrului, unde conteaza miimea de secunda, ca in atletism, nepotul orologierului are viteza limbii mici a ceasului din Gara Busteni. Sustinatorii lui spun ca e temeinic. Lasati, lasati! Temeinic nu inseamna greoi. Uneori, chibritul fara fosfor Iohannis se crede vapaie si devine obraznic. Ponta i-a zis ca are un comportament de mosier. A gresit. Mosierii sunt in PSD, desi lui Iliescu nu-i convine. Iohannis se poarta ca un colonialist care n-a construit nimic, ci a renovat un centru vechi cum sunt 100 in Elvetia, 100 in Austria si 300 in Germania. Daca Radu Mazare, asa zdruncinat cum e, avea fondurile lui Iohannis, facea Nisa la Constanta.

La stocaria organizata de Realitatea TV, sasul elocvent ca un Trabant il tot ameninta pe Ponta cu o ultima intrebare. Ma gandeam „mamaaa, l-a antrenat Basescu, i-a servit niste dosare, gata, e halit Victoras!”. De unde? Neamtul Fritz a fost de Tom si Jerry. A scos o grenada, i-a dat cuiul lui Ponta, iar focoasa i-a explodat lui in obraz. Sau, ca s-o ardem deutsch, s-a intamplat ca in cartea „Gestapo”. Un personaj al lui Sven Hassel a zis „ia grenada, scoate-i cuiul si baga-ti-o in cur!”.

Foarte draguti mi se par galeriotii lui Iohannis din multinationale. Da, baieti, am inteles, afaceristii bastinasi sunt jigodii si hoti. Stiti cand o sa va cred? Cand DNA va vizita si mediul corporatist, pentru ca managerii vostri fac mai multe nenorociri decat patronii romani.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version