Cauta

S-a suparat Cristoiu. Nasol!

Tudor Octavian a povestit ca o doamna in varsta l-a prezentat, fara intentia de a-l ofensa, altei pensionare: „domnul Tudor Octavian, discutionist la televizor”. Mi-am adus aminte, imediat, de o intamplare cu un fost boxeur, actual interlop. Ne-am intalnit la o cafea cu un coleg de-al lui. Tot tuns scurt, tot la 120 de kile, tot tatuat.

Foarte ceremonios, luptatorul care a dat ringul pe bataia de strada i-a spus prietenului sau: „domnul e Razvan Benches, anchetator sportiv”. Si eu am scris despre nu stiu cati ca sunt numaratori de cornere, cantaciosi la parul pubian, supozitoare culturale sau vorbeti de televizie, asa ca si el, si altii au dreptul sa-mi poceasca numele, sa ma faca anchetator sportiv si chiar mai rau. Nici curajosii anonimi care injura pe site-urile ziarelor si apoi se ascund sub chiuveta nu ma deranjeaza. Daca gasesc timp sa ne balacareasca fara sa se aleaga cu ceva, inseamna ca nu ii plictisim.

Dar nu toata lumea gandeste astfel. Plesu i-a ironizat, in „Dilema veche”, pe administratorii forumului „Adevarul”, iar Cristoiu a promis ca va da in judecata patronii site-urilor unde e tavalit de ilustri necunoscuti. Dupa ce treci de 60 de ani, vanitatea ar trebui sa capituleze in fata intelepciunii. Niste insulte venite din neantul netului nu au cum sa atinga, darmite sa clatine o reputatie. Burtoiul  calculatorului converteste expresia (atribuita unui numar atat de mare de scriitori, incat nu mai stii pe care sa-l pomenesti) „calomniaza, calomniaza, ca tot ramane ceva!” in „calomniaza, calomniaza, ca pana diseara nu mai ramane nimic!”. Cristoiu, cel putin, s-a suparat aiurea. Chiar daca i-ar zice aia „maestre, esti genial!”, el tot sarguincios si netalentat va fi.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version