Cauta

Realitatea TV, rusinea Ardealului

Pe taraba media, Realitatea TV este o gogonea, dar dovlecelul Rares Bogdan a zis ca pe el il pupa lumea in piata. Nici Miciurin, daca se chinuia sa combine un cartof cu o ridiche, nu scotea un zarzavat ca Rares Bogdan si Cozmin Gusa.

Dar pe Gusa nu-l pupa lumea? Ba da, ba da, pensionarele intai il mangaie pe obraz cu sacosele si pe urma il saruta cu usa de la troleibuz. Cu Gusa recunosc ca am fost cam sadic. Strategul borsit Cozmin nu plonjeaza in zeama ridicolului ca bostanelul luetic Rares. Ia uite, Rares, ca eu sunt mai tare ca Miciurin! Am desoperit prima leguma cu boli venerice.

Trecand la lucruri serioase, trebuie sa admiteti ca Realitatea TV este rusinea Ardealului. Postul emite din Capitala tocmai ca sa-l contrazica pe Slavici, care a scris pe frontispiciul ziarului „Tribuna”, din Sibiu, ca „pentru toti romanii, soarele rasare de la Bucuresti”. Soarele apune pe cheliile mascaricilor Rares Bogdan si Cozmin Gusa, iar intunericul se raspandeste in tot Ardealul. Noi aici ne distram cand cei doi sandilai zglobii vorbesc solemn si isi inchipuie ca sunt in miezul combinagelii politice. Dar ardelenii sufera, pentru ca ei nu suporta sa fie reprezentati de lichele. Ii salveaza, insa, ratingul microscopic al Realitatii TV. Rares Bogdan are mai putini telespectatori decat fire de par pe crestetul capatanii. Dar cata prostie si dileala zac in dovleacul lui Mister Bean de Cluj! Mostra: „suntem la congresul PNL, iar lumea iese din sala si se apropie de studioul nostru, ca sa faca poze cu noi!”. Micule paranoic, cand iti mai cumperi cravate cu banii extrasi de tac’tu din buzunarul Statului, intreab-o pe vanzatoare daca n-are si camasute de forta! Tie o sa-ti dea una haioasa, cu picatele, cu buline, cu fluturasi, cu gargarite, cu floricele, cu naiba sa te ia!

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version