Cauta

Rares Bogdan, analiza perfecta: „La Londra, la Londra, romanii s-au baricadat in Ambasada de la Paris!”

Ca sa nu ma luati cu partizanatul — desi nu m-ar deranja, fiindca echidistanta e marota prostilor care se cred cerebrali — va anunt ca n-am votat.

La mine nu tine vrajeala “ai stat acasa, nesimtitule, si ti-au furat astia votul!”. Prefer sa-mi ciordeasca votul o abstractiune sau chiar un aparat de partid decat sa girez o persoana pe care n-o agreez. Eu sunt, declarativ, de Dreapta, cel putin cat va trai nemernicul Iliescu Ion. Si ce trebuia sa fac? Sa ma duc cu Udrea? Sau cu Macovei? Adica sa votez fondurile europene pentru prieteni? Sau catusele? Daca traiam in strainatate, poate ca o votam si eu pe Monica Macovei. Romanii de afara gandesc “dom’le, ce bine ca-i leaga pe hoti, din cauza lor am plecat noi din Romania!”. Eu traiesc in republica interviurilor date din duba si nu mi se pare “un vis”, cum a zis madam Macovei.

Am scris “daca traiam in strainatate, poate ca o votam pe Macovei”. Dar imi inchipui ca as fi avut ceva mai bun de facut. As fi fost interesat de politica de acolo, as fi vrut sa stiu cine ma reprezinta in orasul unde locuiesc si unde imi castig banii. Tara natala se poarta in suflet si in sarmale. Un colind de Craciun, o ie, o poveste cu bunica si dulceata ei de caise, dar mai putine pareri, ca nu sunteti toti Eliade si Brancusi! E drept, de data asta v-a enervat si Titus Corlatean, ministrul de Externe cu freza tip caciula de astrahan! Demisia lui Corlatean trebuia s-o ceara Ponta, nu Basescu!

Si uite asa a iesit o piftie in care s-a balacit propagandistul isteric Rares Bogdan. “La Londra, la Londra, romanii s-au baricadat in Ambasada de la Paris!”, tipa Mister Bean de Cluj. O fi el dobitoc, dar da-l incolo de dobitoc, pentru ca dobitocul national a descris cel mai bine alegerile! Sincere felicitari, dobitocule expresiv! Si v-am zis, ma, v-am garantat ca dobitocul national va ajunge bou mondial!

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version