Cauta

Radoi si-a luat diploma la Universitatea Libera Olaroiu

Presa romana ii face populisti pe politicieni — niste jigodii, fara discutie — dar dezvolta numai subiecte popularoase. Sapte brute au postit o adolescenta din Vaslui. Ca sa ma pun contra opiniotilor scandalizati, as putea sa atenuez vinovatia violatorilor imputiti, sustinand ca au ajuns asa cu marea complicitate a Statului, care a transformat scoala intr-o anexa a smecheriei. Dar copila, porcilor, copila nenorocita pe viata? In troaca imprecatiei si a porcilor violatori se tavaleste si Ministerul Invatamantului.

Cu trei-patru zile inainte de barbaria din Vaslui, presa noastra avea o alta tema legata de invatamant. De ce antreneaza Radoi fara bacalaureat. Din cate stiu, lui Radoi nu i s-a dat o  catedra de Istoria Artei sau o sectie de Neurochirurgie. Iar fotbalul a invatat sa-l gandeasca de la Olaroiu. Credeti-ma ca-l cunosc pe Olaroiu! Conversatiile cu el sunt universitati libere, Olaroiu aduna si inghite Agora (nu conteaza din cine e compusa), timpul petrecut cu el e unul castigat, parcurgi o teza de doctorat inspirata din viata lui urnita din neajunsuri si transportata in cosmosul profesional si financiar. L-am laudat prea tare? Asa vorbesc eu despre prietenii mei de elita. Dar poate nu v-am convins cu Olaroiu. Secundul lui Olaroiu, adica alt antrenor al lui Radoi, a fost Fabio Cannavaro. Asta si-a pus singur superlativele. Doar campion mondial si Balon de Aur. Singurul fundas — Balon de Aur de la Beckenbauer incoace. Dar voi afisati-va pe facebook diplomele de bacalaureat! Mie — care mai stiu „mie” legat, „mi-e” dezlegat si „mie” de lei — mi-ar fi imposibil sa rezolv orice problema de matematica sau de fizica de la bacalaureat. Dar voi le bunghiti, in orice domeniu, pe toate. Mai putin cine a scris Chira Chiralina. Apropo, o strada din Menton, Coasta de Azur, se cheama Panait Istrati. Cate clase avea Panait Istrati?

Ultimele stiri

  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Exit mobile version