Cauta

Obraznicul strivit Reghe a pierdut cu Schurlle si trambite

„Vaaaaaai, vaaaaai, acum vor sari sacalii si uliii pe Reghe, in loc sa isi aminteasca de lucrurile bune pe care le-a facut si sa-l ocroteasca!”. Asa ar fi scris bocitoarele de la „Gazeta Sporturilor” si „Pro Sport”, daca nu se certau cu sefa, cu sursa lor, cu Anuta. Si acum sa trecem la lucruri serioase.

Reghe, daca aveai creier, stiai ca in fotbal nu exista ziua de ieri. Dar esti pe cat de strivit mintal, pe atat de obraznic, fiindca arogant nu pot sa te numesc. Pentru trufie iti trebuie aspect, nu un nas pe sus, infipt intre doi obraji mai prieteni cu pampersii decat cu lama de barbierit. Si care zi de ieri? Hagi si Lacatus au dus si ei Steaua in Champions League, dar numaratorii de cornere care o cultivau pe Anuta n-au zis ca aceste efigii ale fotbalului romanesc sunt antrenori meseriasi. Era mare asta, fost fotbalagiu la Cottbus! In acel oras redegist, plin de blocuri ridicate de Honecker in stil Ceausescu, s-au adunat, dupa caderea Zidului, toate hahalerele din Europa de Est. Ca jucator, Reghe a fost o rusine, rezerva rezervei la nationala. Titular era Contra, mai intra si Stoican, iar Reghe a aparut o singura data, cu Danemarca. A jucat vreo 15 minute, cu tot cu incalzire, si ne-a nenorocit. Iar acum, acest zero inmultit cu 8483 de elogii ale unei prese cretine (rezultatul fiind, normal, tot zero) are tupeul sa-l certe pe Piturca.  Auziti, auziti, ii ingrasa Piti jucatorii! Un nimic de 0-7 in Europa ii da lectii celui care a luat Cupa Campionilor, inscriind 5 goluri in editia cu pricina! Bine, el si anturajul sau de cocote (Memelusul si o tampita) au sustinut si ca Ienei, Iordanescu, Dinu, Tudorel Stoica sunt depasiti. Poate ca gloria si gloriile mai si obosesc. Dar ce facem cu neinceputii? De ce le permitem sa se exprime? Ma rog, sotia lui Reghe e de mult inceputa. Se apropie chiar de lichidare. Reghe, taci, taci, taci! Si inghite! Ca Anuta. Doar mutenia poate atenua aceasta infrangere cu Schurlle si trambite. Ai inteles ceva din Schurlle? N-aveai cum. Parca era Hagi, parca era Figo, iar un fundasel neglijabil ca tine n-a trait pe aceeasi planeta cu ei.

P.S.  Schurlle nu o are manager pe Anuta? Nu se incadreaza si el in categoria „i-am semnat”, „sunt jucatorii mei”, cum zice toanta emerita?

Ultimele stiri

  • Florin Piersic, operat de urgență. Ce a pățit marele actor
  • Citație Rugina Mariana
  • Comunicat de presă Administrație Spitalelor și Serviciilor Medicale București
  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Exit mobile version