Cauta

Noua moda in fotbal: sosete portocalii, de nailon, infipte-n sandale

Am vazut imagini de la prezentarea noului echipament al nationalei de fotbal. Domnisorul presedinte al FRF si-a pus un sort galben peste pantalonii de stofa, cu dunga, si zambea realizat, se credea Siminica la Opera. Golanii au facut misto de look-ul sau optimist, dar mie mi-a placut, m-a inspirat.

In weekend, ma duc la o nunta. Daca Mitrea Cocor cu wireless a renuntat la Adidas pentru Joma, ii voi multumi si eu sotiei ca mi-a calcat o camasa de brand pricopsit, dar o sa imbrac una Braiconf. Rosie, ca sa se asorteze cu sosetele portocalii, de nailon, pe care o sa le infig in niste sandale imprumutate de la un participant entuziast la Marsul  Diversitatii. Stimate Ciurli Burli, FRF e prea mica pentru dumneavoastra. Cu tinuta aia ati fi castigat lejer la Eurovision. Sortul tras peste nadragi va deveni un trend si in lupta anticoruptie. E chiar un model de uniforma pentru angajatii din primarii. Nu poti nici sa mai faci pipi, darmite sa mai bagi foloasele necuvenite in buzunarele pantalonilor. Eu va banuiam ca sunteti politruc (mii de scuze!), fara sa-mi dau seama cu ce manager avangardist am de-a face.

In biroul dumneavoastra, in care stati incuiat si nu intelege nimeni de ce, ar fi bine sa aduceti si niste nisip. Vin si eu cu doua, trei lopatele, o galetusa, luam niste sucuri de la automatul cu care ati acoperit posterul generatiei lui Hagi si ne jucam de-a minifotbalul care v-a consacrat. La minifotbal nu ne trebuie minge, nu-i asa? Recitam cateva poezioare corporatiste si ne-am scos.

 

Ultimele stiri

  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Exit mobile version