Cauta

FRF e condusa de fiul unui onorabil hot de biciclete

Am citit in „Ziua News” ca „Gazeta Sporturilor” va inchide editia tiparita. Fiind la un colt de lacat, baietii au facut un incantator reportaj-interviu-roman de capa, spada si limbi despre catusele purtate de tatal lui Ciurli Burli. Mitrea Cocor cu wireless se trage dintr-o familie onorabila.

Respectabilul sau parinte a ciordit o paine, ca Jean Valjean, a conspectat la Jilava, ca Adrian Nastase si a evadat, ca Papillon. Dar nu pe un sac de cartofi sau cu barca, printre leprosi, ci calare pe o bicicleta. Ciordita! Dintr-o gara! Supeeeerb! Iar fiul capului de promotie de la Academia Jilava a intors armele,  a terminat „Stefan Gheorghiu” de tip nou si a ajuns la Bucuresti cu bagajul de moravuri al concitadinei, chiar al contarancii, Monica Columbeanu. Mult mai onest decat Ciurli Burli, Burleanu senior (sper sa observati ca lui ii scriu numele, nu-l tin in porecle ca pe tiripliciul de la FRF) recunoaste ca a fost infractor in tinerete, blatangiu si macelar la maturitate, cand toca tibii pe stadioanele patriei. Papillon de Bacau are realizari colosale in fotbal. Se mandreste ca l-a cotonogit pe Hagi, ca Razvan Lucescu a incercat sa ii strice un blat, ca a lucrat, la fel ca Andrei Vochin, cu Pinalti si Chivorchian.

Interviul trazneste de goange. Eminentul cotonogar Burleanu povesteste ca „dupa eliberare, am fost invitat la o emisiune TV, in care ar fi trebuit sa vorbesc despre dorinta mea de reabilitare in societatea comunista”. Daaaa, pe vremea lui Ceausescu se faceau tocsouri cu puscariasi! Parca-l vad pe Tudor Vornicu: „am amenajat un studio, unde avem onoarea sa gazduim un fruntas in ramura, pe hotul de biciclete Gica Burleanu!”. Nea Gica, esti la fel de simpatic ca fi-tu, cand sparge aiurea banii federatiei si abureste ziaristii ca va aduce o sponsorizare de 3 milioane de euro de la Dedeman, ca sa poata plati lefurile nesimtite ale departamentului de imagine. Ai grija, Dedemanule, cu DNA-ul!

Inchei cu Ciurli Burli, demnul succesor al Monicai Columbeanu in lumea stralucitoare a Capitalei. Bai, trotineta (seniorul e cu bicicletele), regret ca nu ai angajat-o pe sume grele — le merita mai mult ca Vochin — si pe acea experta din Cehia, care l-a enervat pe Hagi! Nu mai stiu cum o cheama. Sugareta Belinearpulova, parca. Asa au rebotezat-o niste malitiosi, in spiritul elevat al tatalui tau.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version