Cauta

Esti mare, Simona Gherghe!

Emisiunea „Acces direct”, de la Antena 1, si Simona Gherghe au succes pentru ca suava moderatoare pare ca nu-i de acolo, dar, de la o emisiune la alta, angelica blonda cu alunita isi descopera calitati de coafeza.

La inceput era mai timida. Acum, da navala in intimitatea clientilor. Pardon, in intimitatea invitatilor. Dupa ce Dan Capatos le-a impacat pe doamnele Zavoranu inainte de Paste, gracila Simona incearca reconcilierea in Postul Craciunului. In consecinta, a plantat-o in studio pe Mariana Zavoranu, iar in fata casei unde locuieste, cu intermitente, Oana Zavoranu l-a trimis pe reporterul Horatiu Tudor. Acesta a intervievat, in premiera macar nationala, daca nu mondiala, o maturatoare. Umorul involuntar al femeii din popor si invocarea numelui (Bujor Gheorghita) celei ce o piloteaza in „cariera” au adus aminte de Divertisul anilor ’90. Citez: „Ma bucur ca sefa noastra, Bujor Gheorghita, m-a adus sa fac curatenie aici . Poate ma vede si doamna Oana si ma scoate la o plimbare cu masina ei frumoasa, sa ascultam si noi un Florin Salam!”. In studio, Mariana Zavoranu a dat drumul unei partide de plans. Intre 300 si 500 de euro prestatia. La iesirea din scena, planturoasa negustoreasa a spus ca „singurul meu sprijin sunt admiratorii de pe Facebook”.

Pe urma, Simona Gherghe a schimbat registrul. L-a avut oaspete pe Botezatu si a trecut la ultima smecherie din tocsoaiele de profil — pozele din adolescenta. Botezatu facea pe nebunul. „Vai, nu pot sa cred! De unde le aveti?”.  Ei, de unde? De la tine, masculinule! Bineinteles ca ni s-a povestit si ca Botezatu a bifat, in liceu, o idila cu profa de germana, dar totul a pornit de la profa de franceza. Hai, Bote, recunoaste ca tu erai indragostit de proful de sport!

Ultimele stiri

  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Exit mobile version