Cauta

Doar televiziile pot fi mai ignorante ca Igas!

Politicianul interbelic taranist D.R. Ioanitescu a fost subsecretar de stat la Interne si a scos perlele „iubiti ramniceni-sarati” si „munca si igiena sociala sunt cele 3 coloane vertebrale prin care respira creierul unei natiuni”.

Ohohoho, omul a regandit si aritmetica, si anatomia! Cu toate astea, s-a dovedit un delirant minor pe langa actualul ministru de Interne, Traian Igas. Dupa ce a zis „branconaj”, „Franta face ei ceva pe MCV-ul nostru” si „liderii de sindicat sa nu mai dezinformeze, cum obisnuieste de fiecare data”, Igas a mai dat o lovitura. Luati de aici: „conform proverbului  «Cri-cri, toamna gri»”. Asadar, Toparceanu a fost autor de proverbe. Dar unul cam risipitor. Poetul folosise „cri” de 3 ori. Igas a dus la capat misiunea cu 2, ca suntem in criza si multi militieni au ajuns in „sonmaj” —  am pastrat linia „branconajului”. Gresesc cei care il critica pe Boc fiindca a numit un asemenea ministru de Interne. Exact acolo e locul lui Igas. Interesant, chiar imbucurator, mi se pare faptul ca televiziile au prezentat stirea ca pe una normala, nu li s-a parut ca Igas ar fi comis vreun delict pe teritoriul limbii si al literaturii romane. Asta-i nivelul lor cultural si nu trebuie perturbate. Pentru doctii redactori ai acestor posturi, moartea Ioanei Paunescu, fiica lui Adrian Paunescu si a marii poete Constanta Buzea (de unde sa stie prostoboii de Constanta Buzea?), a reprezentat un eveniment neglijabil in raport cu vitejeasca isprava a odraslei lui Tinu. Pe copilul nascut batran l-a muscat o vipera crescuta de el, dar nu la san, ci intr-un borcan de muraturi.

Mda, cine a fost Paunescu si cine a fost Tinu! Chiar asa, cine a fost Tinu? Un kaghebist infiltrat in presa, un combinagiu care scria cu turloaiele.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version