Cauta

Democrația înseamnă să vorbim și noi, nu doar partidul agresor

1. S-a cam vărsat AUR. E un semn că USR nu mai e un pericol? AUR și USR sunt ramuri ale aceluiași arbore cotit. AUR a apărut ca reacție la USR și a fost inventată de colegii și, în același timp, adversarii celor care au inventat USR. Două aripi înstelate – aripa AUR și aripa USR. Unde e AUR? Nu prea mai e? Atunci recunoașteți că USR, partidul agresor care a nenorocit România din noiembrie 2015 încoace, are sub 5% și de-aia nu mai e nevoie de AUR.

2. Eu nu mă iau după televiziile – inclusiv Antena 3 – care au făcut jocurile nepoțelului de la Viena, cu „vaccinați-vă, oameni buni!” Statistica mea în privința Covid e mai simplă și mai realistă: cercul de cunoscuți. Mulți oameni pe care îi știu personal au covid în această perioadă. Și le trece cu paracetamol. Indiferent că sunt vaccinați sau nu, oamenii s-au molipsit și boala se manifestă la fel, fiindcă în 2022 s-au mai vaccinat doar hapciupaliticii. Mai mult rău decât covidul au făcut parțial eclozații din partidul agresor care aveau ca unic argument o lozincă – Teoria conspirației.

3. Nicușor Dan, creatorul partidului agresor, nu poate avea grijă nici de cimitirele din București. Primăria București dă bani în cimitire doar pentru întreținere și pază. 2022 este primul an în care nu s-a făcut nicio investiție în cimitirele din București. A sărit asfaltul de pe aleile din cimitire, și unde n-a sărit sunt valuri și crăpături, e mai mult decât o rușine, e o profanare și la această mascaradă este martor Statul. Domnule Ciucă, sunteți militar! Preluați cazul. România n-are nicio treabă cu războiul. Aveți grijă de întemeietorii națiunii, care sunt în cimitire. Și cimitirele din București sunt mai neîngrijite decât culmea mizeriei – Sectorul 1! Partidul agresor a transformat până și istoria României într-o ruină.

4. Puțini ziariști scriu ce am scris eu mai sus. Pentru că ei nu sunt ziariști. Sunt ziarici. Și acești ziarici urăsc poporul român, dar iubesc alte popoare, în general slave. Și îl iubesc și pe un măscărici străin care face pe șmecherul. Bă, dacă ești șmecher, fă șmecherie pe banii tăi, nu pe banii altora! Șmecherii, dacă sunt cu adevărat șmecheri, fac șmecherie pe șmecheria lor. În cazul ăsta, un fraier face șmecherie pe banii unora mai fraieri ca el, iar acei fraieri îl adoră.

5. E democrație? Mai e democrație? Atunci avem voie să vorbim și noi, fiindcă partidul agresor are sub 5% și a lătrat destul.

Ultimele stiri

  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
  • Ce reprezintă Paştele 2024? Sfaturi şi îndrumări de la Părintele Pimen Vlad. Recomandări şi pentru slujba de Înviere
  • Litoralul, îndoliat! Protest la Vama Veche faţă de modul în care se desfăşoară procesul lui Vlad Pascu (VIDEO)
  • Cât plăteşti pentru o ciorbă la Mamaia, în minivacanţa de 1 Mai. Preţurile au luat-o „razna”
  • Tradiţii şi obiceiuri pentru Vinerea Mare înainte de Paştele 2024. Lucruri care sunt total interzise
  • Românii uitaţi de Guvern, de Paştele 2024! Categoria socială care nu primeşte pensia înainte de Sărbători
  • De la Olimpiada de Istorie, la spital, cu stare de rău, grețuri și vărsături. Organizatorii au încercat să mușamalizeze cazul?
  • Turcia suspendă orice fel de relație economică cu Israel
  • Scholz și Macron se întâlnesc înaintea vizitei lui Xi Jinping
  • Exit mobile version