Cauta

Concurs de neamuri proaste intre fratii mochetari Negoita

Robert Negoita a implinit o varsta cu colturi, ca rotunde sunt alea cu 0 si 5 in coada. Ca sa se sarbatoreasca, a dat un bairam de neam prost, uimind lumea cu niste invitatii horror. Pe un fond vinetiu, a scris cu litere aurii „Lord of the Rin”. Lord, normal, ca fostii vanzatori de mocheta au arhondologie! Pfuuuaaah, si ce gentlemeni au trait in tara asta! In urma cu 100 de ani, nu te lua nimeni in serios daca n-aveai cartea de vizita gravata la Müntzner! „Mi-a trimis o carte de vizita negravata, ce oroare, ma chère!”.

Daca nu ma credeti, cititi cartea lui Gh. Jurgea-Negrilesti, „Troica amintirilor. Sub patru regi”. Jurgea-Negrilesti era fiul unui boier moldovean, iar bunicul sau a fost Karamitchew, consulul Rusiei tariste la Galati. In oras, batranul Karamitchew era recunoscut dupa gambetta de culoarea havanei. Avea vreo 20 de bastoane de bambus, de lemn de fag, cu maciulii din abanos, fildes si argint uvrajat, pe care le tinea intr-un vas chinezesc din vestibul. I-a lasat nepotului sau 114 perechi de manusi. Schimba cate doua perechi pe zi. Si vine Negoita, ma, sa-si faca afis! E Lord! Asa isi striga si un vecin de-al  meu maidanezul. Cand un bacan din Galati s-a imbogatit si a incercat sa ia trasura cu trapasi Orlov, muscalul l-a pus la punct pe mitocan: „treci in birja din spate, ca asta nu-i de tine!”.

Dar nici Ionut Negoita nu se lasa. Pai ce, sa ii ia fata frate-sau? Ionut a anuntat ca vrea sa deschida Muzeul Dinamo si i-a rugat pe simpatizantii echipei sa faca donatii. Gata, Ionut, se rezolva! Daca nu tin rugamintile, trecem la somatii, ca asa a crescut si patrimoniul Securitatii! Poate ca nu ma crezi! Ia intreaba-l pe nen’tu Anghelache! Imi pare rau ca n-am stiut mai de mult, ca participam si eu la colecta. Rog cititorii sa ma ierte pentru ce voi scrie, dar asa te adresezi mochetarilor deveniti Lorzi. La viata mea, am fost la multe chefuri cu 7-8 mari fotbalisti din generatia Hamburg. Regret ca nu i-am rugat sa scuipe intr-o frapiera si sa ti-o verse in cap, respectand, bineinteles, regulile de la jgheabul Aqua Park Otopeni, pe care cu onoare il patronezi!

 

Ultimele stiri

  • Dramă pe drumurile din România. Părinţii Părintelui Nicolae Zaharia au murit într-un accident de maşină
  • Burduja cere fotografii cu Bucureștiul pe care Nicușor Dan „refuză să îl vadă”: „Să îl aducem pe Primarul Capitalei cu picioarele pe pământ”
  • Criza forţei de muncă în România, rezolvată cu lucrătorii asiatici. Cine sunt oamenii care trăiesc în cartierul Komitat București Sud
  • Unde este Poiana Narciselor, peisajul de vis pe care românii îl caută pentru o vacanţă ca de neuitat
  • Imagini apocaliptice, cu sute de mii de pești morți, pe o suprafață de sute de hectare. Căldura, ucigaşul silenţios (VIDEO)
  • Florin Călinescu, atac dur la Klaus Iohannis: „Să ții un post blocat 27 de ani, asta este o mizerie…”
  • Românii care se aleg cu pensii mai mari cu 1.500 lei, după recalcularea de la 1 septembrie 2024
  • Meteorologii ANM anunţă, după ploi şi vijelii, canicula în mijlocul lunii mai. Zonele afectate
  • Cutremur în România, marți dimineață/Ce magnitudine a avut seismul din 7 mai
  • Motivul pentru care Guvernul e la un pas să „îngheţe” salariile şi pensiile. Anul electoral îi încurcă mult
  • Exit mobile version